Senior rådgiver VVS

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist23.08.2020

Er du en selvstendig og beslutningsdyktig rådgiver?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som både er imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco Bergen er vi ca. 300 ansatte hvor avdeling for tekniske installasjoner utgjør ca. 85 ansatte. Her blir du engasjert i et bredt spekter av prosjekter for både offentlige og private oppdragsgivere. Vi har flere spennende oppdrag på gang, og med deg på laget vil vi styrke vår kompetanse på VVS-faget. Hos oss blir du en del av et flerfaglig miljø som jobber tett og godt sammen.

Hos oss vil du utvikle deg. Du er en rådgiver som liker å ta ansvar og får ting til å skje. Du er en omgjengelig og samarbeidsvillig lagspiller som ønsker å bidra til samholdet i gruppen. Du ser helheten i prosjektene, setter deg lett inn i kundens behov og kommuniserer godt gjennom alle prosjektets faser. Du er selvstendig og beslutningsdyktig, og liker faglige utfordringer. Det er naturlig for deg å bygge gode relasjoner til kunder og kolleger.

Dine arbeidsoppgaver

 • Rådgiving og prosjektering av VVS-tekniske installasjoner i boliger, skoler, barnehager, næringsbygg og industribygg.
 • Samhandling i alle faser i et prosjekt.
 • Kundekontakt og relasjonsbygging
 • Kunne fungere som mentor for yngre ingeniører og delta i utvikling av fagområdet VVS i Sweco Norge.

Dette kan du

 • Du er utdannet sivilingeniør eller ingeniør innen VVS, eller tilsvarende faglig bakgrunn fra VVS-teknikk, gjerne med fagbrev.
 • Du har minst fem års relevant erfaring.
 • Du har faglig tyngde og personlig integritet, og kan jobbe selvstendig og lede andre i prosjektene.
 • Du er opptatt av gode løsninger og resultater.
 • Du kommuniserer klart og tydelig på norsk, både muntlig og skriftlig.
 • Du har god erfaring fra digitale tegnings-, modellerings- og beregningsverktøy (AutoCAD, Revit, etc.).
 • Det er en fordel med god forståelse for BIM.

Søknader vurderes fortløpende.

Kontaktpersoner:

Mikael Tolo Ness

Gruppeleder

+47 952 27 355

mikael.tolo.ness@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: