Senior rådgiver VVS

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeSogn og Fjordane
StedFørde
Søknadsfrist01.05.2019

Er du en selvstendig og beslutningsdyktig rådgiver?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som både er imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco Førde er vi ni medarbeidere som jobber med bygg, prosjektadministrasjon og byggeledelse, elektro, VVS og Cad. Her blir du engasjert i et bredt spekter av prosjekter for både offentlige og private oppdragsgivere. Vi har flere spennende oppdrag på gang, og med deg på laget vil vi styrke vår kompetanse på VVS-faget.

Her blir du en del av et flerfaglig miljø som jobber tett og godt sammen. Du får en viktig rolle og varierte arbeidsdager.

Hos oss vil du utvikle deg. Du er en rådgiver som liker å ta ansvar og får ting til å skje. Du er en omgjengelig og samarbeidsvillig lagspiller som ønsker å bidra til samholdet i gruppen. Du ser helheten i prosjektene, setter deg lett inn i kundens behov og kommuniserer godt gjennom alle prosjektets faser. Du er selvstendig og beslutningsdyktig, og liker faglige utfordringer. Det er naturlig for deg å bygge gode relasjoner til kunder og kolleger.

Dine arbeidsoppgaver

  • Rådgivning og prosjektering av VVS-tekniske installasjoner i boliger, skoler, barnehager, næringsbygg og industribygg.
  • Tidigfaseutredninger og energirådgivning, BIM, BREEAM-sertifisering, prosjektledelse og teknisk byggeledelse.

Dette kan du

  • Du er utdannet sivilingeniør eller ingeniør innen VVS, eller tilsvarende faglig bakgrunn fra VVS-teknikk, gjerne med fagbrev.
  • Du har minst fem års relevant erfaring.
  • Du har faglig tyngde og personlig integritet, og kan jobbe selvstendig og lede andre i prosjektene.
  • Du er opptatt av gode løsninger og resultater.
  • Du kommuniserer klart og tydelig på norsk, både muntlig og skriftlig.
  • Du har god erfaring fra digitale tegnings-, modellerings- og beregningsverktøy (AutoCAD, Revit, etc.).
  • Det er en fordel med god forståelse for BIM.

Søknader vurderes fortløpende.

Kontaktpersoner:

Erlend Fauske

Gruppeleder

+47 982 27 644

Terje Schutz Pettersen

Avdelingsleder

+47 959 29 877

Søk stilling

Vis flere stillinger: