Senior rådgiver VVS

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist15.03.2019

Hos Sweco blir du del av et faglig sterkt miljø med mange engasjerte kolleger.

Du får ta ansvar i spennende prosjekter. Vi gir jevnlig oppfølging, slik at du lykkes med dine karrierevalg og arbeidsprestasjoner.

Vi vet at du er flink

Du gjør en forskjell. Som seniorrådgiver får du ansvar for spennende og varierte prosjekter, som tar Norge inn i en høyteknologisk og miljøvennlig fremtid. Sweco ønsker å forbedre seg hele tiden, og dine kreative initiativer blir tatt imot med åpne armer.

I dag jobber tverrfaglige team innen ingeniør-, miljø- og arkitekturfag med løsninger som gir nye dobbeltspor på store banestrekninger i 2030. I dag er våre energieksperter i full gang med å skape et godt inneklima i et nytt moderne kontorbygg som står ferdig om to år. Det er Swecos jobb å ligge et hestehode foran. Resultatene av det vi gjør blir fremtidens virkelighet.

Du får utvikle deg. Vi et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og bredt fagfelt. Hos oss vil du utvikle VVS-faget og sikre gjennomføring av prosjekter med fokus på bærekraftige løsninger samt bygge nye kunderelasjoner med fokus på industri og sjømat.

Arbeidsoppgavene dine vil bestå av rådgivning i tidligfase, selvstendige prosjekteringsoppgaver i prosjekter, 3D-modellering og visualisering, oppdragsoppfølging, oppdragsledelse, kundekontakt; primært innen bygg- og eiendomsmarkedet, industri og sjømatnæringen.

Dette kan du

  • Du har bachelor/mastergrad innen VVS eller annet relevant teknisk fagområde. Vi oppfordrer også Maskin- og prosessingeniører til å søke.
  • Du har minimum 5-10 års erfaring innen VVS-bransjen, med rådgivning, prosjektering og kundekontakt.
  • Du har erfaring med oppdragsledelse eller disiplinledelse innen VVS.
  • Du har tverrfaglig forståelse og erfaring med samspillentrepriser.
  • Du har erfaring med bruk av 3D-prosjekteringsverktøy, for eksempel Revit.
  • Du har gode skriftlige og muntlige formuleringsevner på norsk.
  • Du har kjennskap til BIM, VDC, Lean og Breeam.
  • Du er selvstendig, engasjert, faglig trygg og har gode kommunikasjonsevner.

Kontaktpersoner:

Katrine Osgjerd Garnæs

Gruppeleder VVS

+47 976 97 476

Søk stilling

Vis flere stillinger: