Senior Rådgiver Vegprosjektering

ÅF er en internasjonal ingeniør- og designvirksomhet som fokuserer innen sektorene energi, industri og infrastruktur. Med dyktige medarbeidere og teknologi skaper vi bærekraftige og fremtidsrettede løsninger. Vi har hovedbase i Europa og vår virksomhet og kunder finnes over hele verden.

ÅF i Norge har over 800 medarbeidere og kontorer i Oslo, Trondheim, Molde, Lillestrøm, Sandefjord, Stavanger og Bergen.

Vi jobber med hele bredden av landbaserte bygge- og infrastrukturprosjekter, fra byutvikling og anleggsprosjekter til små og store formålsbygg som barnehager, sykehus og nye Oslo lufthavn. Leveransene består kort oppsummert av prosjekt- og byggeledelse, rådgivning, lysdesign og arkitektur.

ÅF - Making Future.

FirmaÅF Engineering
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist31.01.2019

Vi søker ny vegplanlegger til vårt kontor i Trondheim

Vi ønsker oss en faglig dyktig ingeniør med noen års erfaring som kan ta faglig ansvar i prosjekter. Avhengig av din bakgrunn så kan arbeidsoppavene innebære både prosjektering, prosjektledelse og tilbudsarbeid. Som vegplanlegger vil du jobbe med teknisk prosjektering, rådgivning og utarbeidselse av konkurransegrunlag. Du skal utarbeide tegninger og 3D-modeller i AutoCAD/Novapoint og beskrivelser etter NS3420 og prosesskoden. Vi har prosjekter i alle faser, og har jobber både for kommunale, statlige og privat sektor.

Vi er i en offensiv posisjon med økende oppdragsmengde. Vi skal bygge på våre etablerte fagmiljøer, og vi skal vidreutvikle oss, utvide nye kjente og ukjente fagområder innen veg- og gateplanlegging, urbane gatemiljø og miljøvennlig transportplanlegging. Dette gjelder fra tidlig fase og analyse til detaljprosjektering.

Vi søker etter ingeniør/sivilingeniør innen bygg og anlegg, som kan jobbe med veg- og gateprosjekteringer. Du må ha faglig kunnskap om veg- og gateutforming, kjennskap til nødvendige håndbøker og gjerne erfaring med bruk av aktuelle prosjekteringsverktøy. Det er viktig at du er dyktig på å jobbe i team, har det rette engasjementet og serviceinnstillingen som skal til for å skape et godt prosjekteringsmiljø. Du må snakke og skrive godt norsk. Kommunikasjonsevnen er viktig for god kundekontakt og daglig arbeid mot ÅF sine fagmiljøer på tvers av landet.

ÅF tilbyr

Hos oss kommer du til et tverrfaglig miljø med dyktige og erfarne kollega i en trygg bedrift. Vi har et trivelig og uformelt arbeidsmiljø med gode sosiale ordninger for de ansatte.

• Konkurransedyktige betingelser
• Fleksibel arbeidstid
• Fem ukers ferie samt fri med lønn i jul og påske
• Spennende utfordringer i et internasjonalt konsern
• Allsidige og utfordrende prosjekter
• Gode personlige utviklingsmuligheter i et meget sterkt fagmiljø på tvers av lokasjoner
• Eksternt og internt kursopplegg

For ytterlig informasjon er du velkommen til å ta kontalt med Kirsti Matheson, Gruppeleder Samferdsel i Trondheim på tlf. 92405959

Alle aktuelle søkere vil bli kontaktet fortløpende.

Søk stilling

Vis flere stillinger: