Senior rådgiver VA

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, med etterspurt kompetanse og som er engasjert i kundenes prosjekter.

Firma Sweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist17.01.2019

Som erfaren rådgiver har du vært ute en vinternatt før, men du er fortsatt sulten på utfordringer og klar for å videreutvikle deg og lykkes. Du trives med varierte og utfordrende oppgaver i og utenfor byen. Du liker å jobbe i lokalmiljøet, men går ikke av veien for å engasjere deg i oppdrag andre steder i landet.

Du er rutinert nok til å ta ansvar for fagområdet i et prosjekt. Du ser helheten og løser også enkeltoppgaver. Du søker hele tiden nye, bærekraftige løsninger som forener teknikk og miljø, og du trives med å utvikle dine medarbeidere og se dem vokse med oppgavene. Du har et stort engasjement, et upåklagelig humør, og du kommuniserer godt.

DETTE KAN DU

I flerfaglige infrastruktur-, bygge,- og samferdselsprosjekter får du bruk for din erfaring fra planlegging og prosjektering innen VA-faget. Du vil lage, tekniske planer, byggeplaner og sanerings- og hovedplaner. Du utøver fagansvar, får prosjektlederansvar og blir engasjert i kontroll og byggeledelse.

Forhåpentligvis er du sivilingeniør eller ingeniør med utdannelse innen VA-faget, og med minst åtte års relevant erfaring fra prosjektering, byggeledelse, anleggsteknikk og beskrivelse. Du har gode markedskontakter i Bergens-området.

OM OSS

Hos oss møter du hyggelige kolleger i et sterkt flerfaglig miljø. Du kan se frem til gode og fleksible utviklingsmuligheter, ferie- og personalordninger. Du vil bli tatt godt vare på og få jevnlig oppfølging slik at du lykkes med dine karrierevalg og arbeidsprestasjoner.

Kontaktpersoner:

Marion Børnes

Rådgiver, Quality Professional

982 95 176

marion.bornes@q-p.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: