Senior rådgiver Transportmodeller

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist18.08.2019

Er du en dreven transportrådgiver?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco blir du en del av et av Norges største og sterkeste rådgivermiljø innen trafikk. Vi ønsker å bli ledende innenfor transportmodeller og analyse. Målet er å bygge opp et miljø som dekker alle plannivåer slik at vi får mulighet til å ta på oss enda flere spennende prosjekter. For tiden jobber vi med T-banen i Oslo, intercity-prosjekter, byutviklingsprosjekter og oppdrag for Nye Veier. Som senior transportrådgiver blir du et verdifullt tilskudd til fagmiljøet og en viktig ressurs i store og utfordrende samferdselsprosjekter.

Hos oss vil du utvikle deg. Vi ser etter deg som er en utpreget systematiker og dreven planlegger. Du har god kontroll på teknologi og digitale hjelpemidler, og du vet hvordan du skal bruke dine analytiske evner til å knekke tallmateriale og lage gode transportanalyser. Du liker å ta ansvar, tenker gjerne strategisk og du beholder roen i krevende situasjoner. Du er fortsatt sulten på å lære mer, og vil få store muligheter til å videreutvikle deg innen fag-, ledelses-, og prosjektarbeid.

Dine arbeidsoppgaver

 • Bruke transportmodeller i analyser.
 • Rådgivning, prosjektering, prosjekteringsledelse, utredning, produksjon og tilbud.
 • Utvikle kunderelasjoner og bidra til salg av eget og andres fagområde.
 • Samarbeid med kollegaer i egen enhet og på tvers i organisasjonen.
 • Bidra til at Sweco alltid leverer avtalt kvalitet til riktig tid og kostnad.
 • Løse sammensatte oppgaver innenfor eget fagområde og bidra med kreative, bærekraftige og forretningsmessige løsninger.
 • Dele kompetanse og bidra til få yngre medarbeidere inn i prosjekter.

Dette kan du

 • Du er ingeniør eller sivilingeniør med spesialisering innen transportfag, eller har annen relevant utdanning
 • Du har minst fem års erfaring fra tilsvarende arbeid.
 • Du håndterer relevante IT-verktøy med største selvfølgelighet, og møter ny teknologi med stor interesse og nysgjerrighet.
 • Du gjør gode vurderinger, er engasjert og har godt humør, også i krevende situasjoner.

Kontaktpersoner:

Anita Vingan

Gruppeleder

+47 465 42 009

anita.vingan@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: