Senior Rådgiver Logistikk / produksjon

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Våre prosjekter realiserer bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og gir tilgang til strøm og rent vann. Med 14 500 medarbeidere i Europa og 1 400 fordelt på 26 kontorer i Norge, tilbyr vi kunden etterspurt kompetanse. Hvert år gjennomfører vi spennende prosjekter i drøyt 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist05.01.2017

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1400 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, Industri, Eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du finne varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

Sweco Industri er 27 medarbeidere med kontorer i Oslo og i Mandal. Vi arbeider nært opp mot produksjon og prosess i industrien innen mange bransjer. Næringsmiddel, Fisk og Havbruk, Metallurgisk, Gruver, Kjemisk og mekanisk industri er blant disse.

Vedkommende skal bidra til å utvikle avdeling industri i Sweco. Skal ta selvstendig ansvar for å selge, igangsette, lede og gjennomføre små og større oppdrag.

Egenskaper/bakgrunn:

Må ha erfaring fra og kunnskap om produksjonslogistikk og logistikktjenester, gjerne fra industrien. Må ha et nettverk og aktive kontakter inn i markedet for leveranse av ingeniørtjenester. Må være utadvendt, kontaktskapende rådgivertype. Må kunne selge, planlegge og lede industrioppdrag.

  • Mulighet for videreutvikling gjennom for eksempel mentor og vår egen interne skole, Sweco Academy
  • Hyggelig miljø, hvor vi ofte er sosiale utenfor kontoret
  • Spennende og komplekse prosjekter
  • Et tverrfaglig miljø med tung teknisk kompetanse

Kontaktinformasjon

Arild Haugene, 90 15 09 03

Søk stilling

Vis flere stillinger: