Senior rådgiver innen konstruksjonsteknikk bygg

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist31.01.2020

Lag fremtidens bærekraftige bygg sammen med oss

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber vi på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Du kommer inn i et bredt tverrfaglig miljø, som jobber tett sammen. Arbeidsmiljøet er hyggelig, ungt og motiverende. Arbeidsdagene dine vil være varierte, og du vil ha en viktig rolle i Sweco. Prosjektene varierer fra mindre en-faglige prosjekter til større tverrfaglige prosjekter.

Enheten sitt markedsområde er bygg innen bolig, næring, undervisningsbygg, helsebygg med mer. Vi arbeider primært med nybygg i alle prosjektfaser og benytter prosjekteringsverktøy som Revit Structure, Solibri og FEM-Design. Pågående prosjekter er blant annet Nøklevann Skole (trekonstruksjoner), Nytt prosessanlegg for BAMA, Kjelsåsveien omsorg+, Omsorgsboliger på Stovner i massivtre, Lindeberg Sykehjem, Haugesund Sykehus, Oslo City med flere.

Hos oss vil du utvikle deg. Som erfaren rådgiver tar du en sentral rolle i utviklingen av Sweco som bedrift. Du er med på å skape bo- og næringsområder der trivsel, miljø og bærekraft går hånd i hånd. I bygg- og anleggsavdelingen jobber det i dag nesten femti rådgivere innen konstruksjonsteknikk. For å nå felles mål spiller vi hverandre gode.

Vi søker deg som tar ansvar og setter i gang tid. Du er faglig engasjert og kan lede prosjekter, utføre prosjekteringsoppgaver og yte rådgivning i alt fra små til store prosjekter. Du deler kunnskap og er en god støttespiller for mindre erfarne kolleger. Det er viktig for deg å utvikle deg faglig og samtidig har du fokus på forretningsmessige mål. Du analyserer og vurderer informasjon grundig,

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

 • Rådgivning, prosjektering, prosjekteringsledelse, utredning og produksjon av plasstøpt betong, stål og trekonstruksjoner
 • oppdragsleder innen eget fagområde i store og små prosjekter
 • fungere som prosjektmedarbeider
 • Ha kundekontakt og aktivt bidra til nysalg og mersalg av eget og andre område
 • Løse sammensatte oppgaver innenfor eget område i prosjekter, og bidra med kreative, bærekraftige, forretningsmessige løsninger innenfor eget område.
 • Bidra til å få yngre medarbeidere inn i prosjekter, og mulig fungere som mentor. Drive aktivt med erfarings og kunnskapsdeling.

Dette kan du

 • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen konstruksjon bygg
 • Du har minimum fem års erfaring som rådgivende ingeniør bygg, men annen relevant erfaring vil også vurderes.
 • Du har kjennskap til fagområdene konstruksjonsteknikk bygg og oppdragsledelse.
 • Du har kjennskap til relevante prosjekterings- og beregningsverktøy som Revit Structure/Tekla og FEM-Design/Robot.
 • Du er en god kunnskapsformidler i faget ditt.
 • Du er selvstendig, men likevel flink til å samarbeide.

Kontaktpersoner:

Tor Øistein Andresen

Gruppeleder

+47 979 72 234

Tor.Andresen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: