Senior rådgiver industri

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist01.05.2019

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber vi på spennende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens industribedrifter oppnår sine mål om effektive prosesser, god ressurseffektivitet, enkel logistikk og minimale miljøkonsekvenser. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Nå opplever vi økt etterspørsel etter gode rådgivere til industriprosjekter. Derfor ønsker vi flere nye kolleger med erfaring innen en eller flere av bransjene vi jobber i.

Hos oss gjør du en forskjell. Du kommer inn i et engasjert og flerfaglig miljø der vi gjør hverandre gode. Totalt er vi 31 medarbeidere som jobber med industri i Sweco, fordelt på kontorene Oslo, Mandal og Bergen. Vi løser utfordrende oppgaver knyttet til produksjon og prosess innen flere industribransjer. Næringsmiddel, fisk og havbruk. metallurgisk gruver, kjemisk og mekanisk industri er blant disse.

Hos oss vil du utvikle deg. Du tar initiativ, er selvstendig og liker å sette deg inn i nye fagområder. Derfor vil du bidra til å utvikle vår industriavdeling. Du har evne til å kommunisere og tar gjeren ledelsen i møter og arbeidsprosesser. Hos oss får du ansvar fra dag én. Vi stiller høye krav til deg og legger til rette for at du er på ditt beste. Vi vil bidra til din utvikling gjennom å tilby deg et flerfaglig og høykompetent miljø. Så mens du og teamet ditt takler utfordringene kundene våre står overfor, sørger vi for at du får den støtten og veiledningen du trenger.

Dine arbeidsoppgaver

  • Arbeide tett med kunder og med vårt team for å forbedre produksjon og/eller prosess
  • Gjennomføre studier og utvikle gode løsninger
  • Hjelpe kunder med å spesifisere og anskaffe utstyr og installasjoner
  • Ansvar for utvikling av kunderelasjoner. Fra salg og tilbud, til organisering og gjennomføring av prosjekter, sammen med vårt team av eksperter og rådgivere.

Dette kan du

  • Du har teknisk utdanning på masternivå.
  • Du har en faglig bakgrunn og erfaring fra industri eller som rådgiver mot industri
  • Det er en fordel om du også har ledererfaring fra industrien
  • Du har et godt nettverk innen industri, rådgivning eller forskning
  • Du behersker digitale arbeidsplattformer
  • Du snakker og skriver godt norsk og engelsk.

Kontaktpersoner:

Arild Haugene

+47 901 50 903

arild.haugene@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: