Senior rådgiver elektro

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist02.02.2020

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco blir du en del av en sterk gruppering innen elektrofaget. Du vil bli tatt godt imot og inkludert i et godt arbeidsmiljø som legger vekt på godt samarbeid og setter kunden i sentrum. Du blir engasjert i spennende, krevende og nyskapende prosjekter der du vil utvikle fremtidens løsninger sammen med kolleger og kunder. Som seniorrådgiver får du sjansen til å bidra med din faglige tyngde til å påvirke fagmiljøet og utvikle gode kunderelasjoner.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir en viktig bidragsyter som prosjektleder, prosjekteringsleder, fagansvarlig eller elektro-fagressurs i våre oppdrag. Med engasjement, spisskompetanse og faglig trygghet vil du som senior rådgiver være en god støtte for teamet og hjelpe våre kunder frem til best mulige løsninger. Du får anledning til å bruke nettverket ditt aktivt i arbeidsdagen, og du får store muligheter til å utvikle deg faglig og bygge gode relasjoner til kunder og kolleger. Du tar ansvar og initiativ, deler kunnskap og er en god støttespiller for mindre erfarne kolleger. Du er opptatt av å utvikle deg faglig og å nå forretningsmessige mål, og du analyserer og vurderer informasjon grundig.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Rådgivning, prosjektering, prosjekteringsledelse, utredning og produksjon innen elektrofaget.
  • Du får ansvar for egne kunder, alene eller sammen med andre i Sweco.
  • Du har tett kundekontakt og bidrar aktivt til nysalg og mersalg av egne og andres tjenester.
  • Du løser sammensatte oppgaver innenfor eget område i prosjekter, og bidrar med kreative og bærekraftige forretningsmessige løsninger.
  • Du er en pådriver for å få yngre medarbeidere inn i prosjekter. Du deler kunnskap og erfaring aktivt og kan ved behov fungere som mentor.

Dette kan du

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen relevant fagområde.
  • Du har minimum 7 års relevant erfaring.
  • Du har god kompetanse i bruk av relevante IT verktøy.

Kontaktpersoner:

Siv Hilde Bjørkkjær

Avdelingsleder Tekniske installasjoner

92089150

Søk stilling

Vis flere stillinger: