Senior rådgiver elektro

Sweco former fremtidens byer og samfunn.Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist02.02.2020

Vil du være med å bidra til bedre tekniske anlegg i bygg?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco Bergen blir du en del av en sterk gruppering innen elektrofaget. Du vil bli tatt godt imot og inkludert i et arbeidsmiljø som legger vekt på godt samarbeid og setter kunden i sentrum. Du blir engasjert i spennende og nyskapende prosjekter der du vil bidra med din faglige tyngde når du utvikler fremtidens løsninger sammen med kolleger og kunder. Som seniorrådgiver påvirker du fagmiljøet og utvikler gode kunderelasjoner.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir en viktig bidragsyter som prosjektleder eller faglig ressurs i våre oppdrag, der din spisskompetanse vil hjelpe våre kunder med å få best mulige løsninger. Du får anledning til å bruke ditt faglige nettverk aktivt i arbeidsdagen, og du får store muligheter til å utvikle deg faglig og bygge gode relasjoner til kunder og kolleger. Vi søker deg som tar ansvar og setter i gang ting. Du er opptatt av kontinuerlig faglig utvikling samtidig som at du har fokus på forretningsmessige mål. I tillegg deler du gjerne av din kunnskap, og støtter andre kollegaer.

Dine arbeidsoppgaver

  • Rådgivning, prosjektering, prosjekteringsledelse, utredning og produksjon.
  • Ha ansvar for egne kunder, alene eller sammen med andre i Sweco.
  • Ha kundekontakt og aktivt bidra til nysalg og mersalg av eget og andres område.
  • Løse sammensatte oppgaver innenfor eget område i prosjekter, og bidra med kreative, bærekraftige og forretningsmessige løsninger innenfor eget område.
  • Bidra til å få yngre medarbeidere inn i prosjekter, og mulig fungere som mentor. Drive aktivt med erfarings og kunnskapsdeling.

Dette kan du

  • Du er utdannet sivilingeniør eller ingeniør innen elektrofaget.
  • Du har minimum 5 års erfaring fra rådgiver, entreprenør eller byggherre.

Kontaktpersoner:

Øystein Bastlien

Gruppeleder Elektro

+47 452 50 600

oysteinsandal.bastlien@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: