Senior rådgiver el-kraft / ITB-koordinator

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist25.02.2020

Er du vår nye ITB-drivkraft?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Swecos Stavangerkontor er i vekst, og våre over 100 rådgivere jobber med et bredt spekter av oppdrag. Nå leter vi etter en nyskapende, initiativrik og analytisk seniorrådgiver som kan prosjektere styringssystemer og har ekspertise innen el-kraft/ITB. Du får en viktig jobb med å koordinere fagene og legge til rette for samhandling mellom disiplinene som gjør tekniske installasjoner i bygg for byggherrer og entreprenører. Du får anledning til å fremme våre smarte løsninger, og du sørger for at alle har den tekniske informasjonen de trenger, når de trenger den.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir en verdifull ressurs i komplekse og spennende prosjekter. Stillingen gir deg ansvarsfulle og varierte oppgaver og gode sjanser til å ta nye steg fremover innen dine interessefelt og ditt fagområde. Du får store muligheter til å utnytte dine samarbeidsevner og faglige styrke til å skape gode, bærekraftige løsninger for våre kunder.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Du er ITB-koordinator i flerfaglige prosjekter med ansvar for å skape helhet og binde sammen våre tekniske leveranser.
  • Du deltar i og leder prosjekteringsgrupper innen flerfaglige byggeprosjekter.
  • Du prosjekterer og utarbeider anbudsdokumenter.
  • Du er oppdragsleder.

Dette kan du

  • Du har en master eller bachelor innenfor faget og gjerne et fagbrev i bunnen.
  • Du har erfaring med prosjektering av styringssystemer (automatikk og SD-anlegg) for elektro- og VVS-anlegg.
  • Du har erfaring fra rollen som ITB-koordinator (i henhold til NS3935).

Kontaktpersoner:

Alf Egil Skreå

Gruppeleder Elektro

+47 916 06 848

alfegil.skrea@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: