Senior rådgiver bygningsfysikk

Empowered people, transforming society together. Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.

Firma Sweco Norge
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist26.05.2021

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Å være senior rådgiver i Sweco fører med seg både muligheter og forventninger. Muligheter til å ta initiativ, både for å få ting til å skje i din egen arbeidshverdag og for å støtte og veilede kolleger som har kortere fartstid enn deg. Du vet at kunnskapsdeling er en forutsetning for et godt samarbeid, derfor er du også åpen for andres perspektiver. Du er på jakt etter utfordringer og faglig utvikling, og derfor holder du deg oppdatert og følger med på trender og forretningsmuligheter. I Sweco er vi opptatt av å få impulser som kan gjøre oss enda bedre rustet til å skape de beste bærekraftige løsningene. Som senior rådgiver bygningsfysikk er du en viktig lyttepost for å fange opp og bearbeide disse impulsene som kan bringe oss et skritt videre.

Hos oss gjør du en forskjell. Du får fagansvar for bygningsfysikk, og vil utføre beregninger, prosjektering og rådgivning innen eget fag og i flerfaglige prosjekteringsgrupper. Her setter du høye standarder for leveranser og jobber metodisk for å levere til avtalt kvalitet, tid og kostnad. Samtidig er du åpen for nye initiativer, tilpasser deg lett endringer og liker å lære deg nye ting. Du vil ofte stå for den interne oppdragsledelsen og være en faglig mentor for andre kolleger. I Sweco samarbeider vi tett med kundene, og grundig oppfølging og markedsføring av våre tjenester vil være sentralt i din arbeidshverdag.

Hos oss vil du utvikle deg. I Stavanger sitt byggmiljø blir du en verdifull ressurs i komplekse og spennende, flerfaglige prosjekter som vi utfører for offentlige og private oppdragsgivere. Det krever at du er omgjengelig og samarbeider godt med kunder og kolleger for å finne de beste løsninger. Du vil samarbeide tett med fagmiljøet internt og med øvrige faggrupper. Stillingen gir deg ansvarsfulle og varierte oppgaver og gode sjanser til å ta nye steg fremover innen dine interessefelt og ditt fagområde. Du får store muligheter til å utnytte dine samarbeidsevner og faglige styrke til å skape gode, bærekraftige løsninger for våre kunder.

Dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • Du har fagansvar for bygningsfysikk i alle prosjektfaser (skisseprosjekt, forprosjekt, detaljprosjekt og byggefase).
  • Du har intern prosjektledelse for bygningsfysikk-oppdrag.
  • Du gir råd om og utreder bygningsfysikk i ulike konstruksjoner.
  • Du gjør energiberegninger, energimerking, kuldebroberegninger og tilstandsanalyser.
  • Du bistår i skadesaker, ombygginger og rehabilitering.
  • Du utreder inneklima, lager livssykluskostnader og gjør uavhengig kontroll av prosjektering og utførelse.
  • Du er faglig mentor for mindre erfarne kolleger.

Dette kan du:

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen bygg og anlegg med minimum fem års erfaring og meget gode faglige kvalifikasjoner.
  • Du har relevant prosjekt- og prosjekteringserfaring innen bygningsfysikk og rehabilitering.
  • Det er ønskelig med kunnskap om bruk av beregningsverktøy.

Kontaktpersoner:

Otto Klippen

Gruppeleder Byggetenikk

+47 975 61 892

Otto.klippen@sweco.no

Thomas Samuelsen

Gruppeleder

+47 917 37 910

thomas.samuelsen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: