Senior rådgiver bygningsfysikk

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist16.08.2020

Vi søker erfaren rådgiver bygningsfysikk

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, energieffektive boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Som erfaren seniorrådgiver er du vant til å ta initiativ og ta ansvar for resultater. Du blir derfor en sentral ressurs for å styrke den faglige kompetansen i enheten og følge opp kunder og prosjekter. Du vil være en drivkraft i små og store tverrfaglige oppdrag der du får utnytte dine gode samarbeidsevner og faglige styrke til å skape gode resultater og bærekraftige løsninger. Ditt bidrag til å utvikle andre gjennom delegering, ansvarliggjøring og veiledning, vil bli høyt verdsatt. I Sweco samarbeider vi tett med kundene, og grundig oppfølging og markedsføring av våre tjenester vil være sentralt i arbeidshverdagen din.

Hos oss vil du utvikle deg. Stillingen gir deg ansvarsfulle og varierte oppgaver der du vil få bruk for din analysekapasitet og evne til å vurdere informasjon. Du vil samarbeide tett med andre fagfolk og faggrupper, og du vil få nok av intellektuelle utfordringer som vil gi deg store muligheter for å utvikle deg faglig og personlig. I tillegg vil du i Sweco ha gode muligheter for videre faglig utvikling gjennom interne og eksterne kurs. På vår enhet i Trondheim har vi et sterkt faglig miljø innenfor energiberegninger, material og detaljkontroll, kontroll av prosjektering og utførelse, samt skadesaker. Vi ønsker nå å styrke vår enhet med en eller flere personer som brenner for bærekraftig utvikling innenfor bygningsfysikk, energi og miljø.

Dette kan du

  • Master/bachelor innen husbyggingsteknikk, konstruksjonsteknikk o.l. med spesialisering innen bygningsfysikk
  • Minimum 2-3 års prosjekteringserfaring som RIByfy
  • Du utfører rådgivning innenfor energi og utfører energiberegninger og kuldebroberegninger.
  • Erfaring innenfor klimagassregnskap (LCA), Livssykluskostnader (LCC), Inneklimasimuleringer (f.eks med IDA-ICE) og fuktberegninger med WUFI er ønskelig.
  • Breddekunnskap om byggeprosess/gjennomføringsfasen
  • Videre vil praktisk/teoretisk bakgrunn innen byggeteknikk, VVS, tømrer, arkitektur etc. være en fordel.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

Vi har økende omfang av prosjekter med Zeb-0, plusshus, svømmehaller og andre spennende bygg i vår region, samt i andre regioner. Innenfor dette vil dine arbeidsoppgaver være rådgivning, prosjektering, prosjekteringsledelse og utredning.

Du får fagansvar i tverrfaglige prosjekteringsoppdrag. Videre vil du få kundeansvar, alene eller sammen med andre i Sweco, og aktivt bidra til nysalg og mersalg av egne og andres tjenester.

Som rådgiver vil du hos oss løse sammensatte oppgaver og bidrar med kreative, bærekraftige og forretningsmessige løsninger innen fagfeltet ditt i prosjekter.

I vår gruppe har vi åpen og nær erfarings- og kunnskapsutveksling. Det er lav terskel for faglige diskusjoner, både på tvers mellom kontorer og mellom juniorer og seniorer.

Kontaktpersoner:

Kjell Olav Aalmo

Gruppeleder bygningsfysikk og akustikk

+47 901 48 178

kjell.aalmo@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: