Senior rådgiver Bygningsfysikk

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist02.02.2020

Vil du utvikle fremtidens bygg?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Som erfaren rådgiver innen bygningsfysikk tar du en sentral rolle i utviklingen av Sweco som bedrift. Du er med på å skape bo- og næringsområder der trivsel, miljø og bærekraft går hånd i hånd. På Swecos kontor i Bergen jobber det 250 rådgivere med et bredt spekter av prosjekter for både offentlige og private byggherrer. Vi jobber blant annet med Holen skole, Norges Handelshøyskole og nytt Fylkesbygg.

Hos oss utvikler du deg. I Sweco møter du en svært variert, fleksibel og sosial arbeidshverdag. Vi tror på inkludering, utvikling og det å være i forkant på våre prosjekter. Det er svært viktig for oss at du blir hørt, og at du deler og søker kunnskap. For å nå felles mål spiller vi hverandre gode. Vi søker deg som er initiativrik, analytisk og som samarbeider godt med andre. Du er selvstendig og beslutningsdyktig, har en konstruktiv tilnærming til utfordringer, og bygger gode relasjoner både internt og eksternt. I tillegg har du sterkt faglig engasjement samtidig som at du holder fokus på forretningsmessige mål.

Dine arbeidsoppgaver:

  • Fagansvar som RIByfy i alle faser av spennende prosjekter (skisseprosjekt, forprosjekt, detaljprosjekt og byggefase) og intern prosjektledelse for RIByfy-oppdrag.
  • Rådgivning og utredninger innen bygningsfysikk i bygg og andre konstruksjoner.
  • Energiberegninger, energimerking og kuldeberegninger.
  • Skadesaker bygningsfysikk.

Dette kan du:

  • Du er sivilingeniør innen bygg og anlegg med minimum 5 års erfaring og med gode faglige kvalifikasjoner.
  • Du har relevant prosjekt- og prosjekteringserfaring innen bygningsfysikk og rehabilitering.
  • Det er ønskelig med kunnskap om bruk av beregningsverktøy som WUFI, Flixo, HEAT3 og SIMIEN.

Kontaktpersoner:

Ørjan Sundnes Nordhus

+47 975 47 846

Søk stilling

Vis flere stillinger: