Senior rådgiver bygningsfysikk

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist02.02.2020

Vi søker stødig og erfaren rådgiver bygningsfysikk

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Du får fagansvar for bygningsfysikk innenfor egne prosjekter og vil utføre beregninger, prosjektering og rådgivning innen eget fag og i flerfaglige prosjekteringsgrupper. Du vil ofte stå for den interne oppdragsledelsen og være en faglig mentor for andre kollegaer. I Sweco samarbeider vi tett med kundene, og grundig oppfølging og markedsføring av våre tjenester vil være sentralt i din arbeidshverdag.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir en verdifull ressurs i komplekse og spennende, flerfaglige prosjekter som vi utfører for offentlige og private oppdragsgivere. Du vil samarbeide tett med fagmiljøet internt og med øvrige faggrupper. Stillingen gir deg ansvarsfulle og varierte oppgaver og gode sjanser til å ta nye steg fremover innen dine interessefelt og ditt fagområde. Du får store muligheter til å utnytte dine samarbeidsevner og faglige styrke til å skape gode, bærekraftige løsninger for våre kunder. Vi søker deg som er initiativrik, analytisk og ansvarsfull. Du deler kunnskap og er en god støttespiller for mindre erfarne kolleger. Det er viktig for deg å utvikle deg faglig og samtidig har du fokus på forretningsmessige mål.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

 • Hos oss kan du selv påvirke hvilke oppgaver du vil jobbe med.
 • Du har faglig prosjektansvar for bygningsfysikk i alle faser (skisseprosjekt, forprosjekt, detaljprosjekt og byggefase).
 • Du har intern prosjektledelse for dine egne oppdrag.
 • Du gir råd om og utreder bygningsfysikk i ulike konstruksjoner.
 • Du gjør energiberegninger, kuldebroberegninger og tilstandsanalyser.
 • Du bistår i skadesaker, ombygginger og rehabilitering.
 • Du gjør uavhengig kontroll av prosjektering og utførelse.
 • Du er faglig mentor for mindre erfarne kolleger.

Dette kan du

 • Du er sivilingeniør innen bygg med gode faglige kvalifikasjoner.
 • Du har minst 5 års relevant erfaring innen bygningsfysikk.
 • Du har kunnskap om bruk av beregningsverktøy innenfor fagområdet.
 • Du kan utføre tegningskontroll.

Kontaktpersoner:

Kjell Olav Aalmo

Gruppeleder

+47 901 48 178

kjell.aalmo@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: