Senior rådgiver bygningsfysikk


Helt siden 1925 har Erichsen & Horgen vært opptatt av å skape rom der mennesker trives. Med hjelp av mer enn 150 dyktige medarbeidere leder vi an utviklingen og definerer fremtidens bygg. Bygg som gir rom for menneskelig utvikling, som ivaretar og forbedrer livskvaliteten, og som representerer fremtidens boliger, arbeidsplasser og institusjoner. Vi er de som forstår behovene når mennesker og bygg møtes.

Vi er et rådgivende ingeniørselskap innen fagområdene energi, miljø, teknikk og VVS. Vi yter rådgivning og prosjektering for alle prosjektfaser, fra utvikling og utredning av muligheter, via detaljering av byggeplaner, til implementering og drift.

Selskapet omsatte for 195 millioner kroner i 2017 og har en solid ordrereserve. Profilerte referanseprosjekter er nytt Drammen sykehus, Livsvitenskapsbygget, Campus Ås, nytt Munch museum – Lambda, nytt Nasjonalmuseum, Jordal amfi og Barcode/Bispevika. Hovedkontoret ligger i Oslo, med avdelinger i Trondheim, Skien og Lillehammer.

For mer informasjon se www.erichsen-horgen.no.

Firma Erichsen & Horgen
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Som rådgiver innen bygningsfysikk i Erichsen & Horgen vil du jobbe tett med dyktige og engasjerte medarbeidere innen fagfelt som fasadedesign, varme- og fukttransport, inneklima, dagslys, energi, miljø, brann, VVS og SHA.

Oppgavene vil variere, både i størrelse og innhold, og kan typisk omfatte:

  • Rådgiving som ansvarlig prosjekterende i byggeprosjekter
  • Tidligfasevurderinger
  • Kontroll av prosjektering og utførelse
  • Oppfølging på byggeplass på oppdrag fra entreprenører eller byggherrer
  • Tilstandskontroll, vurdering av skader og tiltak for utbedring
  • Spesialrådgiving med beregninger og simuleringer knyttet til varmeisolering, tetthet, fuktsikring, energieffektivitet og materialbruk
  • Mulighet for å jobbe med forskningsprosjekter

Kvalifikasjoner

Du snakker og skriver norsk flytende og har utdannelse på bachelor eller masternivå. Vi søker personer med minimum 3 års erfaring relatert til bygningsfysikk. God teoretisk kunnskap vektlegges, men praktisk erfaring fra for eksempel entreprenør eller leverandør ses som svært positivt.

Vi ser etter deg som er initiativrik, nysgjerrig og samarbeidsorientert. Vi har stort fokus på utvikling av ansatte, konkurransedyktige betingelser og et sosialt miljø du fort blir en del av.

Søknader behandles fortløpende. Eventuelle spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til Senior Advisor i Dfind AS, Mads Julo.

mads.julo@dfind.no 

Søk stilling

Vis flere stillinger: