Senior rådgiver bygningsfysikk (RIByfy)

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist16.06.2019

Vil du utvikle fremtidens bygg?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Som erfaren rådgiver innen bygningsfysikk tar du en sentral rolle i utviklingen av Sweco som bedrift. Du er med på å skape bo- og næringsområder der trivsel, miljø og bærekraft går hånd i hånd. Vi jobber med et bredt spekter av prosjekter for både offentlige og private byggherrer.

Hos oss utvikler du deg. I Sweco møter du en svært variert, fleksibel og sosial arbeidshverdag. Vi tror på inkludering, utvikling og det å være i forkant på våre prosjekter. Det er svært viktig for oss at du blir hørt, og at du deler og søker kunnskap. For å nå felles mål spiller vi hverandre gode. Vi søker deg som er god til å samarbeide og som motiveres av faglig utvikling. Du er systematisk og god til å planlegge fremover. Du gjør gode vurderinger og viser engasjement og har godt humør, også i krevende situasjoner.

Dine arbeidsoppgaver:

  • Fagansvar som RIByfy i alle faser av prosjekter (skisseprosjekt, forprosjekt, detaljprosjekt og byggefase) og intern prosjektledelse for RIByfy-oppdrag.
  • Rådgivning og utredninger innen bygningsfysikk i bygg og andre konstruksjoner.
  • Energiberegninger og energimerking, kuldeberegninger og tilstandsanalyser.
  • Livssykluskostnader

Dette kan du:

  • Du er sivilingeniør innen bygg og anlegg med minimum 5 års erfaring og med gode faglige kvalifikasjoner.
  • Du har relevant prosjekt- og prosjekteringserfaring innen bygningsfysikk og rehabilitering.
  • Det er ønskelig med kunnskap om bruk av beregningsverktøy som WUFI, Flixo, HEAT3 og SIMIEN.

Kontaktperson:

Otto Klippen

Gruppeleder

+47 975 61 892

Otto.klippen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: