Senior rådgiver bygg

Empowered people, transforming society together. Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.

Firma Sweco Norge
FylkeViken
StedSarpsborg
Søknadsfrist26.05.2021

Vil du være med å utvikle fremtidens bygg?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Du kommer inn i et sterkt fagmiljø innenfor byggeteknikk, med over 250 ansatte. Ved vårt kontor i Sarpsborg er vi 48 medarbeidere i et hyggelig, uformelt og flerfaglig miljø. Vi arbeider med alle typer prosjekter for offentlige og private oppdragsgivere. Innenfor fagområdet byggeteknikk er vi 12 medarbeidere som ofte jobber tett sammen med våre geoteknikere, brannteknikere og bygningsfysikere. Vi samarbeider tett innad i fagmiljøet og med øvrige faggrupper i flerfaglige oppdrag. Våre prosjekter er i hovedsak lokalisert i Østfold og Follo. Vi holder til i fine kontorlokaler i Hafslund kunnskapspark ved Hafslund hovedgård i Sarpsborg, men flytter høsten 2021 til nye og renoverte lokaler i Stjernebygget, med gangavstand til Sarpsborg sentrum.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir en del av et sterkt tverrfaglig miljø som brenner for å utvikle prosjektene og medarbeidernes kompetanse. I mange av våre prosjekter er RIB ett av flere fagområder. Derfor søker vi deg som trives med å jobbe tverrfaglig, slik at vi sammen kan utvikle de beste løsningene for våre kunder. Det er også viktig at du tar ansvar og viser initiativ, og at du deler kunnskap og er en god støttespiller for dine kolleger. Faglig utvikling og å nå forretningsmessige mål er viktig for deg. I tillegg analyserer og vurderer du informasjon grundig.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter:

 • Rådgivning, prosjektering og planlegging av oppdrag
 • Utarbeiding av arbeidstegninger
 • Statikkberegninger
 • BIM-modellering
 • Prosjektledelse
 • Oppfølging i byggefasen
 • Anbudsbeskrivelse og markedsarbeid
 • Tett samarbeid med arkitekter, kunder og andre fagområder

Dette kan du:

 • Du har bachelor eller master innen relevant fagområde.
 • Du har minimum tre til fem års erfaring som rådgivende ingeniør, entreprenør, prefab eller fra annen relevant virksomhet.
 • Du har kunnskap om bruk av digitale tegnings-, modellerings- og beregningsverktøy (f.eks. Revit, Tekla, Robot, FEM-design etc.). Det er en fordel med god forståelse for BIM.
 • Du har erfaring med tre, stål- og/eller betongkonstruksjoner.

Vi lover deg tidlig ansvar og kan også tilby egne karriereprogram for våre tre karriereveier. Programmene inneholder kurs fra ledende kursleverandører i bransjen, og gir studiepoeng. Du kan ta kurs innen prosjektledelse, prosjekteringsledelse, byggeledelse eller SHA, og bli sertifisert. Det er også muligheter for fagspesifikke kurs. I Sweco er vi opptatt av å ha et godt arbeidsmiljø, og derfor tilbyr vi flere faglige og sosiale arrangement til våre medarbeidere. I Sarpsborg har vi et utmerket arbeidsmiljø, med kundenære og engasjerte kolleger som bidrar med høy kompetanse i prosjektene vi gjennomfører. Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og forsikringsordninger, stor grad av fleksibilitet i arbeidshverdagen, samt fem ukers ferie + fri i romjul og påske.

Vi behandler søknader fortløpende.

Vi benytter oss av Semac bakgrunnssjekk i vår rekrutteringsprosess.

Kontaktpersoner:

Asim Palic

Gruppeleder

+46 4799366157

asim.palic@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: