Senior rådgiver bygg

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeSvalbard
Sted Longyearbyen
Søknadsfrist15.09.2020

Vil du jobbe som byggingeniør på Svalbard?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco har hatt virksomhet i Longyearbyen siden 1960-tallet. På Svalbard gjennomfører vi store og små prosjekter innenfor flere fagfelt. Du blir et verdifullt tilskudd til bygg-miljøet i Sweco Norge, som er en god miks av svært erfarne og mer ferske medarbeidere. Svalbardkontoret er underlagt og jobber tett med vårt kontor i Bergen, Vestlandets største flerfaglige rådgiverkontor med 250 medarbeidere.

Hos oss vil du utvikle deg. I Longyearbyen får vi stadig nye utfordringer som må løses av dyktige fagfolk. Vi jobber tett på våre kunder, noe som gir oss mange forskjellige oppgaver som må løses på konstruksjoner i polare strøk. På Svalbard vil du få en unik mulighet til å utvikle dine ferdigheter under forhold de færreste får oppleve. Du vil bli inkludert i et arbeidsmiljø med stor takhøyde, høy trivsel og jobbe tett med våre kontorer andre steder i landet med solid teknisk kompetanse.

Dine arbeidsoppgaver

  • Fagansvar som RIB i prosjekter fra A-Å, inkludert beregninger og tegningsproduksjon.
  • Intern prosjektledelse
  • Rådgivning og utredninger innenfor byggfaget
  • Faglig mentor for mindre erfarne kolleger
  • Kvalitetssikring og tilbuds- og markedsarbeid
  • Jobbe tett på kunde og byggeplass, noe som resulterer i at vi er mye på byggeplass og ute hos kunden.

Dette kan du

  • Du har bachelor eller master i byggfag.
  • Du har minimum fem års relevant erfaring.
  • Du er en lagspiller som tar ansvar, ønsker å videreutvikle deg og setter kunden i sentrum.

Kontaktpersoner:

Ørjan Sundnes Nordhus

Gruppeleder Bygg

+47 975 47 846

orjan.Nordhus@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: