Senior rådgiver bygg (RIB)

Sweco former fremtidens byer og samfunn. Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist02.02.2020

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Rehabiliteringsgruppen på bygg er en nystartet gruppe i Sweco med 10 medarbeidere. Vi har som hovedfokus å jobbe med verneverdige bygninger, tilstandsanalyser, materialprøver og rehabilitering/ombygging. Vi ønsker å utvide vårt kompetanseområde med medarbeidere innen inspeksjon og rehabilitering betong, skademekanismer, prosjektering og rehabilitering betong, verneverdige bygg og avanserte analyser.

Hos oss gjør du en forskjell. Du kommer inn i et bredt tverrfaglig miljø, som jobber tett sammen. Arbeidsmiljøet er hyggelig, ungt og motiverende. Arbeidsdagene dine vil være varierte, og du vil ha en viktig rolle i Sweco. For tiden er vi blant annet engasjert i prosjekter som ny fabrikk for BAMA, Lovisenberg sykehjem, Haugesund sykehus, Oslo City og rehabilitering av Nationaltheatret.

Hos oss vil du utvikle deg. Som senior rådgiver hos oss vil du ha ansvarsfulle oppgaver i spennende og varierte prosjekter. Du vil også være en bidragsyter til å hente inn jobber til Sweco, ha oppfølging av egne kunder og være med på å utvikle gruppen videre. Vi tror du har et bredt kontaktnett innen feltet og du får gode muligheter for utvikling innen fag-, ledelse- og prosjektarbeid. Det er viktig for deg med faglig utvikling og du deler gjerne dine erfaringer med yngre medarbeidere, samtidig som du har fokus på forretningsmessige mål.

Vi ønsker senior rådgivere innenfor følgende fagfelt:

  • Inspeksjon/rehabiliteringErfaring med inspeksjon, tilstandsanalyser og rehabilitering av konstruksjoner.
  • Verneverdige byggErfaring med forskjellige type verneverdige bygg og materialer

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Rådgivning, prosjektering, prosjekteringsledelse, utredning og produksjon.
  • Ha ansvar for egne kunder, alene eller sammen med andre i Sweco.
  • Ha kundekontakt og aktivt bidra til nysalg og mersalg av eget og andres område.
  • Løse sammensatte oppgaver innenfor eget område i prosjekter, og bidra med kreative, bærekraftige, forretningsmessige løsninger innenfor eget område.
  • Bidra til å få yngre medarbeidere inn i prosjekter, og mulig fungere som mentor. Drive aktivt med erfarings- og kunnskapsdeling.

Dette kan du

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen relevant fagområde
  • Du har minimum 5 års relevant erfaring
  • Du har god kompetanse i bruk av relevante IT verktøy

Kontaktpersoner:

Daniel Rønningen Adolfsson

Gruppeleder

+47 414 97 048

daniel.adolfsson@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: