Senior rådgiver bygg - Gjøvik

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeInnlandet
StedGjøvik
Søknadsfrist02.02.2020

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco Innlandet opplever økt etterspørsel innen fagområdet for konstruksjonsteknikk, og vil styrke kompetansemiljøet med en erfaren rådgiver.Du vil møte et solid byggfaglig miljø som er opptatt av gode, tverrfaglige samarbeid. Du vil få utviklende og interessante utfordringer i et bredt spekter av prosjekter, også i samarbeid med øvrige regioner i Sweco Norge AS og andre land i Sweco-konsernet. Du får mulighet for å videreutvikle deg som fagspesialist og/eller prosjektleder. Vi kan love et svært godt arbeidsmiljø og gode og konkurransedyktige betingelser.

Hos oss vil du utvikle deg. Vi ser etter en resultatorientert person med genuin interesse for å utvikle gode og fremtidsrettede løsninger og leveranser til våre kunder. En aktiv og beslutningsdyktig pådriver som evner å lede andre, og med faglig tyngde og personlig integritet. For å lykkes i rollen må du ha god prosjekt- og prosessforståelse og evne å samarbeide godt med andre. Du må også ha et systematisk arbeidssett og kunne jobbe godt selvstendig.

Du vil ivareta et helhetlig fag- og prosjektansvar for fagområdet konstruksjonsteknikk, bistå med rådgivning og utredninger, og inngå i tverrfaglige samarbeid med byggherre, entreprenører, arkitekter, VVS, elektro og andre fag.

Du tar ansvar og initiativ, deler kunnskap og er en god støttespiller for mindre erfarne kolleger. Du er opptatt av å utvikle deg faglig og å nå forretningsmessige mål. Du analyserer og vurderer informasjon grundig.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Du får fagansvar som RIB i prosjekter fra A-Å, inkludert beregninger og tegningsproduksjon.
  • Du blir intern prosjektleder for RIB-oppdrag.
  • Rådgivning og utredninger innenfor byggfaget.
  • Du blir faglig mentor for mindre erfarne kolleger.
  • Kvalitetssikring og tilbuds- og markedsarbeid.
  • Du jobber tett med kunder for å finne kreative, bærekraftige og forretningsmessige løsninger på deres problemstillinger.

Dette kan du

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen konstruksjonsteknikk.
  • Du har relevant prosjekt- og prosjektledererfaring (minimum 3 år).
  • Du har faglig tyngde og gode faglige kvalifikasjoner.
  • Du kjenner til bruk av digitale tegnings-, modellerings- og beregningsverktøy (AutoCAD, Revit, Robot etc.). Det er en fordel med god forståelse for BIM.

Kontaktpersoner:

Lars Kristian Flatebø Jensen

Gruppeleder bygg

+47 996 14 727

Lars.Kristian.Jensen@sweco.no

Stian Skarpnord

Regionleder Sweco Innlandet

+47 917 71 217

Søk stilling

Vis flere stillinger: