Senior prosjektleder

Norges ledende eiendomsutvikler skal videre.

Fra før er vi kjent som Veidekke Eiendom,  nå er vi Nordr. Vi har fått nye eiere som både har visjoner og ressurser til ytterligere satsing både i Norge og i Skandinavia.

Nordr Eiendom har totalt 18.800 leiligheter under utvikling i Norge og Sverige. I alt jobber det 180 ansatte i selskapet i Norge og Sverige. Eiere av Nordr Eiendom er et konsortium bestående av Fredensborg AS, Fredensborg Bolig AS, Norwegian Property ASA og Union Real Estate Fund III Holding AS. Selskapet har kontor i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger i Norge og i Stockholm, Gøteborg og Malmø i Sverige. Baard Schumann er konsernsjef i det nye selskapet. www.nordreiendom.no

Firma Nordr Eiendom
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist22.09.2020

Vil du være med og utforme og drive spennende og komplekse prosjekter?

I Trondheimsregionen har vi flere større og spennende prosjekter som f.eks. Lilleby, Ranheim Sentrum, Øvre Steinaunet og Nyhavna under utvikling og bygging. Vi har nå behov for å styrke vårt prosjektteam med en senior prosjektleder som er fremoverlent, forretningsorientert og har gode samarbeidsegenskaper. Du liker å være en pådriver i gjennomføringen av byggeprosjekter og kommuniserer tydelelige krav og er løsningsorientert mot våre samarbeidspartnere. Du vil være sentral i gjennomføringen av prosjektene våre fra utvikling til ferdigstillelse. Stillingen rapporterer til prosjektdirektør.

Sentrale ansvars- og arbeidsoppgaver vil være:

 • prosjektledelse med ansvar for planlegging, økonomistyring og gjennomføring av byggeprosjekter
 • sikre kvalitet, økonomi og fremdrift iht. vedtatte planer, samt overordnede budsjettplaner
 • kontrahering og forhandling om innkjøp av rådgiver- og entreprisetjenester
 • ansvarlig for etablering og oppfølging av SHA i prosjekt
 • identifisere prosjektmuligheter
 • bidra med kunnskapsdeling internt i selskapet

Vi ser etter følgende kompetanse og egenskaper for vår nye senior prosjektleder:

Du er ingeniør/sivilingeniør, har god helhetsforståelse for bygg og er sterk på økonomistyring og prosjektmetodikk. Du har relevant erfaring fra entreprenørselskap eller eiendomsutviklingsselskap og har god kjennskap til Norsk Standard og kontrahering og oppfølging av entreprenør. Du trives i en prosjektlederrolle, er målrettet, forretningsorientert og med god økonomiforståelse. I tillegg er du glad i å dele og få kunnskap. Vi forutsetter at du har kjennskap til og nettverk i bransjen, er relasjonssterk og har høy personlig integritet og etisk standard.

Hos oss vil du:

 • lede spennende og komplekse prosjekter
 • møte en organisasjon med høyt engasjement og store ambisjoner
 • ta del i en spennende bydels- og samfunnsutvikling
 • bli en del av et godt arbeidsmiljø i et nyskapende selskap med solide verdier
 • konkurransedyktige betingelser

Ønsker du deg en fremtid i en kompetent, solid og fremoverlent organisasjon med sterke vekstambisjoner og solide eiere, hører vi gjerne i fra deg!

For ytterligere informasjon ta kontakt med vår rådgiver i Headvisor, Kirsti Kalseth Sjøhaug, tlf. 977 31 680, alternativt prosjektdirektør i Nordr Eiendom, Anders Teodorsen, tlf. 934 46 165. Henvendelser til Headvisor kan gjøres i full fortrolighet. Søknad sendes innen 22.09.20.

Søk stilling

Vis flere stillinger: