Senior Prosjektleder

OBOS bygger framtidens samfunn og oppfyller boligdrømmer. Vi er landets største boligbyggelag med 435 000 medlemmer, Norges største boligbygger og en av de største i Norden. Vi eies av medlemmene, og overskuddet beholdes i virksomheten. Helt siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte. I tillegg driver vi virksomhet innen rehabilitering, vedlikehold, næringseiendom og bank. Vi tilbyr også et omfattende medlemsprogram til våre medlemmer. OBOS-konsernet er et komplett kompetansehus innen eiendom, med over 2600 ansatte.

I 2017 solgte OBOS-konsernet 3 387 nye boliger, hvorav 1726 i Norge. Boligutviklingen i Norge skjer gjennom selskapene OBOS Nye Hjem, OBOS Fornebulandet og Block Watne.

OBOS Nye Hjem har i dag ca. 79 medarbeidere med kontorer i både Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Ålesund, Hamar, Tønsberg og Fredrikstad. Vi har p.t. over 2 740 boliger under produksjon

Firma OBOS Nye Hjem
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist29.07.2018

OBOS har store ambisjoner i Bergensregionen. Vi ser derfor etter en Prosjektleder som sammen med teamet i Bergen skal bidra til at vi tar posisjonen som den ledende boligbyggeren i regionen.

Som Prosjektleder får du en nøkkelrolle i vår organisasjon, med ansvar for hele verdikjeden i prosjektet fra utvikling av tomten til ferdigstillelse. I utviklingsfasen er det viktig å ha et godt kundeperspektiv og kommersiell teft. Du følger aktivt med på markedet og sikrer at boligene møter høye krav til både funksjon, estetisk utforming og lønnsomhet. Dette oppnår du gjennom godt samarbeid med interne og eksterne ressurser. Videre er det viktig at du har gode lederegenskaper, god økonomisk og juridisk forståelse og en løsningsorientert holdning.

Som medarbeider er du opptatt av å dele gode erfaringer og kunnskap. Til gjengjeld får du tilgang på et solid fagmiljø lokalt og nasjonalt, i en organisasjon som ser fremover og utvikler nye konsepter og løsninger som du kan dra nytte av.

Vi ser etter deg som har høyere utdanning innen relevante fag og solid erfaring direkte fra bolig. Erfaring fra f.eks. næringsbygg kan delvis kompensere for manglende erfaring fra bolig, men du må ha gjennomført boligprosjekter tidligere.

Kvalifikasjoner

 • Relevant høyere utdanning innen bygg/arkitektur på masternivå
 • Søkere med lang relevant erfaring og utdanning på lavere nivå vil også bli vurdert
 • Solid erfaring (minst 5 år) fra utvikling og gjennomføring av byggprosjekter på byggherresiden, entreprenør eller fra rådgiverfirma
 • Erfaring fra tomteakkvisisjon er en fordel
 • Søkere med lang relevant erfaring og utdanning på lavere nivå vil også bli vurdert
 • Erfaring fra tomteakkvisisjon er en fordel
 • God kunnskap om kommunal plan- og byggesaksbehandling
 • God økonomiforståelse
 • God kjennskap til entreprisekontrakter samt relevante lover og forskrifter
 • Du trives med et sterkt fokus på salg og lønnsomhet og har gode resultater å vise til
 • Du har evnen til å løfte deg opp fra detaljene og se helheten i et prosjekt
 • Du liker å lede, er strukturert og god til å prioritere
 • Du er samfunnsengasjert og opptatt av bymiljø og arkitektur
 • Du trives i en hektisk hverdag med mange baller i luften
 • Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevnerersonlige egenskaper

Du rapporterer til styret i hvert enkelt utbyggingsselskap og til Jorunn Nerheim, Prosjektdirektør i Bergen.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Anne S. Posner, tlf. 975 59 057 eller Johanne Sognefest-Haaland tlf. 975 59 051. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad innen 29. juli. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: