Senior prosjektleder VVS

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist09.08.2020

Vi søker erfaren prosjektleder, VVS

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco Trondheim er en av Trøndelags største rådgivere og en arbeidsplass med lange tradisjoner og sterk lokal forankring. Vi er over 165 ansatte som sitter i moderne kontorlokaler på Sluppen. Her vil du møte et godt og motiverende arbeidsmiljø som legger vekt på ansvarlighet, kompetanse og gode relasjoner. Nå ser vi etter en initiativrik senior prosjektleder som gjennom tett kundeoppfølging bidrar til at vi alltid leverer avtalt kvalitet til riktig tid og kostnad. Du håndterer egne prosjekter og er en god veileder for kolleger med mindre erfaring.

Hos oss vil du utvikle deg. Som senior prosjektleder er du vant til å ta initiativ og ansvar. Du tenker kommersielt, deler kunnskap, gjør rasjonelle vurderinger og er åpen for andres perspektiver. Du vil bli del av et tungt kompetansemiljø preget av tett samarbeid på tvers av faggruppene. Dette vil gi deg nok av intellektuelle utfordringer og grunnlag for videre god faglig utvikling.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Prosjektledelse av mellomstore og store prosjekter.
  • Ivareta og utvikle kundeforhold gjennom leveranser.
  • Systematisk og målrettet kundearbeid.
  • Aktivt bidra med at prosjektene gjennomføres etter de rutiner og veiledere som ligger i Swecos verktøy, økonomisystem og kvalitetsstyringssystem.
  • Bidra til opplæring/veiledning av yngre medarbeidere.

Dette kan du

  • Du har master eller bachelorutdannelse innen VVS.
  • Du har minst ti års erfaring med prosjektering av VVS tekniske anlegg.
  • Du er en dreven bruker av relevante IT-verktøy.
  • Du snakker og skriver godt norsk.

Søknader vurderes fortløpende.

Kontaktpersoner:

Per Stig Solbakken

Gruppeleder VVS

92262413

PerStig.Solbakken@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: