Senior miljørådgivere innen konsekvensutredninger (KU), sedimenter, forurenset grunn, miljøkartlegging i bygg og Environmental Due Diligence (EDD)

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist27.01.2019

Markedsområdet Miljø & Helse er ledende innen miljørådgiving globalt, og består av nærmere 2500 medarbeidere. I Norge består Miljø & Helse av mer enn 60 medarbeidere fordelt på tre avdelinger og seks kontorer. Vi har mange spennende prosjekter og trenger derfor nye medarbeidere innen forurenset grunn for å bistå vår økende kundeportefølje.

Om stillingen

En hovedoppgave vil være å bidra til å tilføre relevante miljøoppdrag til avdelingen. I tillegg blir du sentral i å sikre faglig utvikling for disse fagområdene i Miljø & helse og bidra til å styrke faggruppene innenfor disse fagene.

Andre viktige oppgaver vil være:

  • Prosjektledelse av egne og flerfaglige prosjekter
  • Miljørådgivning innenfor nevnte fag
  • Bidra i arbeidet med å digitalisere fagene
  • Skape relevante, verdifulle og målbare resultater og prosjekter for kunden

Det vil være mulig å fylle en del av stillingen som Miljø & helses representant i Rambøll i Norges salgsorganisasjon.

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har allsidig kompetanse innen miljøfaget, middels til lang erfaring og kunnskap om miljørådgivning innenfor nevnte fag. Du har forretningsforståelse, ser markedsmuligheter og bidrar til å skape nye verdifulle prosjekter for kunden. Du kan gjerne ha prosjektledererfaring fra flere typer oppdrag, samt erfaring med rapport- og utredningsoppdrag. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Faglig engasjert, har ambisjoner og ideer, og vil være med å videreutvikle våre produkter
  • Evne til å ta helhetlig ansvar for prosjektene og kan arbeide selvstendig så vel som sammen med andre
  • Ha faglig tyngde og ønske om å tilegne deg ny kunnskap
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk, herunder formidle faglig kunnskap
  • Førerkort klasse B

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson:

Forurenset grunn, miljøkartlegging i bygg og EDD: Avdelingsleder Jan Rukke, tlf. 932 24 813, e-post: jan.rukke@ramboll.no

KU og sedimenter: Avdelingsleder Tom Øyvind Jahren, tlf. 917 59 106, e-post: tom.jahren@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: