Senior Miljørådgiver

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist29.09.2019

Vi inviterer deg til å ta i bruk din fagkunnskap og engasjement i en stilling hvor du bidrar til å skape innovative og bærekraftige løsninger. For denne rollen trenger du erfaring med miljøledelse, og et ønske om å skape bærekraftige prosjekt sammen med våre kunder. Er du vår nye Senior miljørådgiver? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Miljø og Helseavdeling

Som vår nye Senior miljørådgiver blir du en del av en avdeling i vekst og muligheten til å jobbe med spennende og miljøambisiøse prosjekter med det nyeste innen digital miljøledelse, sirkulær økonomi, materialteknologi og miljøsertifiseringssystemer. Du må ha kjennskap til trender i markedet, kunne jobbe strategisk med kunde og implementere miljø og bærekraft i våre ulike prosjekter. Du vil inngå i teamet for miljøledelse, klimagassvurderinger og miljøsertifisering. Vi jobber med ulike typer prosjekt, bygg, infrastruktur og strategisk miljøledelse. Vi samarbeider med ulike fag på tvers av kontorer og gjennom vårt nasjonale fagnettverk. Arbeidssted vil være Oslo eller Drammen.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Miljøoppfølging I bygg og infrastrukturprosjekt
  • Strategisk miljøledelse med kunde
  • Bærekraftsertifisering og rapportering
  • Utarbeidelse av miljøprogram og miljøoppfølgingsplaner
  • Oppdragsledelse/prosjektledelse og fagansvar
  • Markedsarbeid

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Faglig tyngde og integritet innen miljø og bærekraft
  • Evne til å ta helhetlig ansvar og samarbeide med andre
  • Markeds- og kundeorientert
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne

I denne rollen vil det være en fordel om du også er selvstendig og initiativrik og trives med faglige utfordringer.

Velkommen til vår divisjon for Miljø & helse

I Rambøll utvikler vi innovative og forskningsbaserte løsninger, som reduserer forurensing og bidrar til å gjenopprette naturområder. Som et av verdens ledende konsulentselskaper innen miljø og helse hjelper vi kundene våre å løse deres mest kompliserte miljøutfordringer. Slik er vi med å skape områder det er godt å leve og ferdes i.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 29.09.2019.

Har du spørsmål?

Kontakt Jan Rukke, avdelingsleder, Oslo og Drammen, +47 93 22 48 13.

Søk stilling

Vis flere stillinger: