Senior miljørådgiver / biolog

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende fem forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Samferdsel, Fornybar Energi og Vann & Miljø.

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
Søknadsfrist31.05.2022

Multiconsult skal være blant de beste på bærekraftig rådgiving og en viktig del av løsningen på miljø- og klimautfordringene. Vi søker nå etter en proaktiv og erfaren miljørådgiver/ biolog som ønsker å anvende sin fagkompetanse til å utforme gode og fremtidsrettede miljøløsninger innen bl.a. fornybar energi og vassdragstiltak.

Stillingen er underlagt seksjon for Naturressurser i Oslo, som består av biologer, økologer, naturforvaltere og landskapsarkitekter. Seksjonen tilhører avdeling for Vassdrag og miljø med ca 60 engasjerte fagfolk i et tverrfaglig, fremoverlent og spennende fagmiljø. Avdelingens prosjektportefølje omfatter både nasjonale og internasjonale oppdrag. Vi tilbyr tverrfaglige tjenester innen konsekvensutredninger, miljøundersøkelser og –utredninger, samt miljøovervåkning. I dette flerfaglige miljøet har du god mulighet til å utvikle deg faglig, prøve nye utfordringer og forme din egen hverdag.

Stillingsbeskrivelse

Vi har nå en økende mengde spennende oppdrag innen fornybar energi og vassdragstiltak. Arbeidet vil i hovedsak være knyttet til konsesjonssøknader, konsekvensutredninger, miljørådgivning og -oppfølging ved utbygging/rehabilitering av sol-, vind- og vannkraftverk og kraftledninger, samt flomsikring og andre vassdragstiltak. I tillegg omfatter arbeidet bistand i andre oppdrag med behov for kompetanse på miljø, herunder bl.a. samferdsel, by- og samfunnsplanlegging.

Arbeidsoppgaver

Stillingen byr på tverrfaglige og varierte arbeidsoppgaver innen utredningsarbeid/analyser, søknader og planer for ulike tiltak. Du vil tillegg til faglige oppgaver ha ansvar for oppdragsgjennomføring, samt for kontakt mot kunder og ansvarlige myndigheter. Vi ser gjerne at du har erfaring med å jobbe tverrfaglig og med interesse for å bistå med rådgivnings- og utredningsarbeid innen flere miljø- og samfunnstema. Det vil være stor mulighet for befaringer/feltarbeid, og erfaring med dette er også en fordel.

Kvalifikasjoner

Vi er på utkikk etter naturforvaltere, biologer e.l. med høyere utdanning fra høyskole/universitet. Du har gjerne flere års erfaring med konsekvensutredninger og miljørådgivning for planlegging/utbygging av vassdragstiltak, fornybar energi og nettanlegg, men gjerne også erfaring med andre tiltak som medfører arealinngrep. Du har god oversikt over relevante myndighetskrav og lovverk, herunder NVEs og Miljødirektoratets veiledere, samt erfaring med oppdragsledelse. God kompetanse på kartlegging av fugl og annet vilt er en fordel.

Personlige egenskaper

Du har god skriftlig og muntlig framstillingsevne. Du har gode samarbeidsevner og kan jobbe selvstendig. Du har faglig engasjement og integritet. Det er i tillegg viktig at du har god gjennomføringsevne, samt er løsningsorientert, ansvarsbevisst og fokusert på kvalitet på leveranser. Førerkort er en fordel.

Vi tilbyr

  • en spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
  • et meget godt arbeidsmiljø, både faglig og sosialt
  • en ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkenavn og et multifaglig miljø
  • svært konkurransedyktige betingelser
  • gode pensjons- og forsikringsordninger
  • fem ukers ferie, avtalefestet ferie i romjul samt i påsken
  • tilgang til firmahytter
  • en rekke bedriftslag innen ulike idretter, kreative fag og kultur

Kontorsted vil være i Oslo (hovedkontoret i Nedre Skøyen vei), evt. i Ålesund (Skansekaia 3a). Andre kontorsteder kan også vurderes.

Ta kontakt med seksjonsleder Kristine Lien Skog for mer informasjon tlf: 950 17 011.

Søk stilling

Vis flere stillinger: