Senior Miljø- og Energirådgiver

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist08.03.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse i en stilling hvor du får jobbe med spennende og miljøambisiøse prosjekter. For denne rollen trenger du minst 3 års erfaring innen bygg/miljøsektoren . Er du vår nye Senior Miljø- og Energirådgiver? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for VVS, Energi og Miljø

Som vår nye Senior Miljø- og Energirådgiver blir du en del av Seksjon BREEAM og Bærekraftige bygg. Vi er i vekst og utvider stadig vår produktportefølje. Vi søker nå ny Senior Miljø- og energirådgiver til å jobbe med spennende, miljøambisiøse prosjekter med det nyeste innen digital miljøledelse, sirkulær økonomi, materialteknologi, energioptimalisering og sertifiseringssystemer som BREEAM-NOR. Vi jobber med mange ulike typer bygg i alt fra tidligfase, konsept og idè-utvikling til ferdigstilt bygg. Vi samarbeider med mange ulike fag på tvers av kontorer i Norge med vårt nasjonale fagnettverk og på tvers av landegrenser med vårt Sustainable Buildings Network. Arbeidssted er, fra og med sommeren 2020 vårt splitter nye hovedkontor i Harbitzallèen 2. Som Senior miljø- og energirådgiver vil du blant annet jobbe på noen av de største og mest miljøambisiøse prosjektene i Oslo. Dine hovedoppgaver vil være å følge opp miljøstrategien og, i samarbeid med mange andre fag, komme frem til de beste løsningene for å innfri og kanskje høyne miljøambisjonene

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Tidligfase energirådgivning og energiberegninger
 • Utarbeide klimagassregnskap, LCA og LCC som alle er inne i en digitaliseringsprosess knyttet opp mot BIM
 • Materialvurderinger og research av alternativer
 • Befaring på byggeplassen for å sikre miljøvennlig og fossilfri byggeplass
 • Oppdragsledelse og fagansvar
 • Markedsarbeid som kundemøter, presentasjoner, tilbudsarbeid og fagutvikling

Har du BREEAM-NOR AP eksamen eller BREEAM-NOR Assessor eksamen er det en fordel, men dette kan også gjøres i Rambølls regi.

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Minst 3 års erfaring
 • Bygg eller miljø teknisk bakgrunn
 • Erfaring fra konsulentbransjen, entreprenørbransjen, FOU eller fra en byggherreorganisasjon
 • Evne til å ta helhetlig ansvar og samarbeide med andre
 • Evne til å tenke strategisk og mersalg i møte med kunden
 • Faglig tyngde og integritet innen miljø i byggeprosjekter
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også vil være med i frontlinjen og høyne miljøambisjonene til våre kunder.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 08.03.2020. Vi gjør oppmerksom på at søknader behandles fortløpende.

Har du spørsmål?

Kontakt Seksjonsleder Sunniva Baarnes tlf: 900 76 798 mail: sunniva.baarnes@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: