Senior LCA Rådgiver

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med til sammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist31.05.2021

Vi inviterer deg til å ta i bruk din erfaring og kompetanse innen LCA i en stilling hvor du får jobbe med spennende og miljøambisiøse prosjekter. For denne rollen trenger du å være motivert for å jobbe tverrfaglig, nysgjerrig for å lære fra andre og kreativ for å bidra med innovative og smarte løsninger til våre kunder.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for VVS, Energi og Miljø i bygg

Som vår nye LCA rådgiver blir du en del av seksjon for Energi og Miljø i Bygg. Seksjonen er i vekst og utvider stadig vår produkt- og kundeportefølje. Vi søker derfor etter nye rådgivere til å jobbe med spennende og miljøambisiøse prosjekter med det nyeste innen digital miljøledelse, sirkulær økonomi, materialteknologi, energioptimalisering og sertifiseringssystemer som BREEAM-NOR. Vi jobber med mange ulike type bygg, i alt fra tidligfase, konsept og idé-utvikling til ferdigstilte bygg. I denne jobben vil du samarbeide med mange ulike fag på tvers av kontorer i Norge, med vårt nasjonale utviklingsnettverk og på tvers av landegrenser i vårt Sustainable Buildings Network. Du vil inngå i et sosialt og engasjert team som jobber bredt med VVS, energi og miljø i Rambøll Oslo. Du vil også jobbe tett med dyktige medarbeidere innen fagfelt som inneklima, energi, CFD og solenergi.

Du må kunne levere tjenester innen de følgende oppgaver og ansvarsområder:

 • Deltagelse i prosjektutvikling og tilbudsarbeid i prosjekter
 • Utførelse av klimagassregnskap, LCA og LCC i OneClick LCA eller tilsvarende programvarer.
 • Sentral rolle i utviklingen av nye prosjekter med høye ambisjoner innen energi og miljø i tett samarbeid med våre prosjekter, kunder og samarbeidspartnere
 • Oppgaver innen sirkulærøkonomi i byggeprosjekter, materialvurdering og miljøledelse

I tillegg er det forventet at du stiller som oppdragsleder og fagansvarlig og representerer Rambøll både i prosjekter ved prosjekteringsmøter, men også jobber aktiv med markedsarbeid, kundemøter, tilbudsarbeid og sist, men ikke minst fagutvikling.

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din er en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Minst 3 års erfaring med livssyklusanalyser
 • Erfaring med BREEAM prosjekter
 • Behersker programvare for livssyklusanalyser
 • Kunnskap innen regelverk og standarder for LCA
 • Evne til å ta helhetlig ansvar og samarbeide med andre
 • Evne til å tenke strategisk og mersalg i møte med kunden
 • Faglig tyngde og integritet innen miljø i byggeprosjekter
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også vil være med i frontlinjen og høyne miljøambisjonene til våre kunder.

Velkommen til vår divisjon for tekniske systemer

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 31.05.2021. Vi gjør oppmerksom på at søknader behandles fortløpende.

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne Seksjonsleder Guillermo Duran Moro tlf: 45422090 mail: Guillermo.moro@ramboll.no.

Søk stilling

Vis flere stillinger: