Senior Klima- og miljørådgiver

NIRAS Norge har kontorer i Drammen, Oslo og Stavanger, og vi har en voksende kundeportefølje innenfor privat og offentlig sektor. Vår kompetanse dekker de fleste ytre miljøområder innenfor grunnforurensning og massehåndtering, vannforurensning, forurensning knyttet til utslipp fra industri, utslippstillatelser, miljøsanering, klimagassregnskap og ulike miljøstyringsverktøy (BREEAM, MOP- og YM-planer, Miljøfyrtårn etc).

FirmaNIRAS Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist04.05.2018

Er du klar for en miljøfaglig utfordring?

Vi har mange nye og spennende prosjekter på gang, og ønsker derfor en målrettet og engasjert klima- og miljørådgiver i vårt team. Oppgavene du vil møte hos oss er faglig utfordrende og vil kreve innovativ tenkning.

Vi har behov for en erfaren miljørådgiver med evnen til å tenke nytt. Du brenner for å finne nye løsninger på gitte problemstillinger og kan jobbe både selvstendig og godt i team.

Din profil

  • Du har en høyere miljørelatert utdannelse
  • Du har minimum 5 års arbeidserfaring som klima- og/eller miljørådgiver
  • Du har din ekspertise innenfor klimagassregnskap og LCA
  • Du har god kjennskap til myndighetskrav og miljøregelverk
  • Du er en åpen og utadvendt person
  • Du har erfaring med prosjektledelse og kundekontakt
  • Du har et brennende ønske om å være med i utviklingen av miljøavdelingen i NIRAS Norge
  • Du har gode samarbeidsevner, et godt humør og vil tilføye teamet mange gode ideer

Du blir en del av den internasjonale forretningsenheten til NIRAS, med over 300 medarbeidere innenfor miljøområdet. Til daglig vil du sitte i miljøteamet i Oslo, men med faglig utveksling av kompetanse og prosjekter med Drammens- og Stavangerkontoret, så vel som våre avdelinger i Danmark og Sverige.

Vi tilbyr

NIRAS Norge er en dynamisk virksomhet i vekst. Vi leverer tjenester som er bærekraftige og nyskapende innenfor miljø- og energiområdet. Våre verdier ”Vi lytter, vi lærer og vi leverer” er ikke noe vi bare sier, men måten vi arbeider på!

Organisasjonen understøtter tverrfaglig samarbeid med fokus på kunden. Derfor består våre forretningsenheter av høyt spesialiserte medarbeidere med meget forskjellig bakgrunn. Vi setter sammen våre prosjektgrupper på tvers av geografi og stiller alltid med størst faglig tyngde. Kundene og markedet er tenkt inn i vår organisasjon. Det gjør at vi alltid har fingeren på pulsen!

Vi har et velfungerende, uformelt og utviklende arbeidsmiljø, hvor vi legger vekt på lagånd, åpenhet, riktig og ærlig kommunikasjon. Vi tilbyr deg en utfordrende jobb med gode ansettelsesforhold, inkl. gode pensjonsavtaler, personalforsikring og et fleksibelt valg av personalgoder.

Kontakt oss gjerne

Vil du vite mer om stillingen, er du velkommen til å kontakte Eivind Bøe, telefon 950 57 565.

Send søknad og CV senest 04. mai. Intervjuer vil bli avholdt fortløpende.

Søknader sendes eivind.boe@niras.com

Vis flere stillinger: