Senior ingeniørgeolog

Sweco former fremtidens byer og samfunn. Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeAgder
StedKristiansand
Søknadsfrist02.02.2020

Er du en inspirerende ingeniørgeolog?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco Kristiansand vil du bli inkludert i et inspirerende fagmiljø i PA-gruppen, bestående av 14 medarbeider med solid kunnskap om prosjekt- og og byggeledelse, samt to ingeniørgeologer. Du vil få være med på å utvikle fagområdet med henblikk på å etablere en egen geofaglig gruppe på sikt. Du vil bli tatt godt imot av hyggelige kolleger som er åpne for innspill og setter pris på friske tanker og nye impulser og ideer. Du vil bli et verdifullt tilskudd til en faggruppe som er engasjert i små og store tverrfaglige infrastruktur-, energi- og byggeprosjekter over hele Norge og utlandet.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir en viktig bidragsyter for å styrke og videreutvikle det gode arbeidsmiljøet, og du vil få rik anledning til å utvikle dine faglige ferdigheter. Du får veiledning og støtte fra erfarne ingeniørgeologer som vil verdsette dine bidrag og legge til rette for at du vil trives både med arbeidsoppgaver og i miljøet. Du får varierte arbeidsdager med både kontor- og feltarbeid i mangfoldige prosjekter, og for et bredt utvalg kunder. Vi søker deg som tar ansvar og får ting til å skje. Du er god til å samarbeide og har godt humør, også i krevende situasjoner. Du er klar over egne begrensninger, men alltid interessert i å utvikle deg. I tillegg er du opptatt av kvalitet og er grundig og rasjonell i dine vurderinger.

Dine arbeidsoppgaver

  • Prosjektering og prosjekteringsledelse.
  • Feltundersøkelser.
  • Oppfølging av byggeprosjekter.

Dette kan du

  • Du har relevant utdanning og minimum 5 års erfaring innen ingeniørgeologisk og bergteknisk rådgivning og prosjektering, men vi ser også etter deg som er nyutdannet og kan tre inn som en junior.
  • Du har gjerne erfaring fra rådgiver, entreprenør, byggherre, eller offentlig virksomhet.
  • Du har gjerne prosjekterfaring og/eller ledererfaring.
  • Du snakker og skriver godt norsk.

Kontaktpersoner:

Arne Bjørseth Nilsen

+46 40 03 19 97

Søk stilling

Vis flere stillinger: