Senior ingeniørgeolog

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist13.10.2019

Vil du være med på vår satsning på geofag?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Som senior ingeniørgeolog får du ansvar i små og store tverrfaglige infrastruktur-, energi- og byggeprosjekter. Med din kunnskap styrker du fagmiljøet, og får påvirke satsningen på geofag. Gruppen for geofag i Bergen teller 20 faglig sterke, sosiale og hyggelige kollegaer.

Hos oss utvikler du deg. I Sweco møter du en variert, fleksibel og sosial arbeidshverdag. Vi tror på inkludering, utvikling og det å være i forkant på våre prosjekter. Det er viktig for oss at du blir hørt, at du får mulighet til å utvikle deg, og at du deler og søker kunnskap. I Sweco spiller vi hverandre gode. Vi søker deg som er initiativrik, faglig engasjert og som samarbeider godt med andre. Du er selvstendig og beslutningsdyktig, har en konstruktiv tilnærming til utfordringer, og bygger gode relasjoner både internt og eksternt. I tillegg har du sterkt faglig engasjement og god faglig forankring.

Dine arbeidsoppgaver:

  • inngå som fagansvarlig for ingeniørgeologi i store, flerfaglige oppdrag
  • ingeniørgeologisk prosjektering innenfor vanlige utfordringer knyttet til anleggsdrift, sikring av tunneler/bergrom og ras/skredsikring
  • utarbeidelse av anbudsdokumenter og kostnadsoverslag
  • befaringer og oppfølging på bygge- og anleggsplasser
  • bygge videre på den sterke kompetansen som er i gruppen og videreutvikle ingeniørgeologi som tjenesteområde i Sweco
  • bistå i tilbuds- og markedsarbeid, jobbe med synlighet i markedet, og profilere Sweco overfor kunder og på bransje-arenaer

Dette kan du:

  • Du er sivilingeniør med spesialisering innen ingeniørgeologi og/eller bergmekanikk, gjerne med erfaring fra store infrastruktur- og energiprosjekt. Erfaring fra utenlandsoppdrag er en fordel.
  • Du har minst 10 års erfaring innen ingeniørgeologisk og bergteknisk prosjektering, rådgivning eller oppfølging, helst fra rådgiver, entreprenør eller byggherre.
  • Du har god kompetanse på bruk av relevante dataverktøy

Kontaktpersoner:

Michael Knüsel

Gruppeleder Geoteknikk

+47 407 23 127

michael.knusel@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: