Senior Ingeniør VVS

AFRY i Norge er en ingeniør- og arkitektvirksomhet innenfor bygg, infrastruktur, energi og industri. Tjenesteområdene inkluderer rådgivning innen prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjektering, arkitektur, lysdesign og digitale løsninger. Selskapet har over 800 ansatte med kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Molde, Ålesund, Lillestrøm og Sandefjord.

Selskapet er en del av det svenske AFRY-konsernet, som er et internasjonal ingeniør-, design- og rådgivningsselskap. Selskapet utvikler digitale, bærekraftige løsninger gjennom dyktige mennesker og teknologi. AFRY har 17.000 dedikerte eksperter innen infrastruktur, industri og energi, over hele verden som jobber for å skape bærekraftige løsninger for fremtidige generasjoner.

FirmaAFRY Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist20.09.2020

Vi vil ha DEG med på laget når vi skaper framtiden!

VVS-avdelingen I AFRY består av 4 seksjoner hvor 3 av seksjoner er lokalisert på vårt kontor i Oslo, og den siste seksjonen på Lillestrøm. Vi er 45 dyktige og kompetente medarbeidere som hovedsakelig jobber med prosjektering og rådgiving for offentlige og private oppdragsgivere på Østlandet. AFRY Engineering er i sterk vekst og fremgang og satsingen innenfor energi og klimateknikk er et sentralt fokusområde for selskapet. Vi søker derfor etter en dyktig og engasjert senior VVS Ingeniør som ønsker å være med på vår videre utvikling og vekst.

Som senior oppdragsleder hos oss får du en stilling med stor variasjon, og i AFRY har du tilgang til et bredt faglig nettverk.

I rollen som senior oppdragsleder er du ansvarlig for å oppnå vellykkede og bærekraftige forretninger. Stillingen rapporterer til seksjonsleder.

Hvem er du?

For å lykkes som oppdragsleder hos oss tror vi det er en fordel med en akademisk bakgrunn fra høyskole eller universitet. Du har også jobbet med både det private og offentlige som rådgiver og ingeniør så lenge at du føler deg trygg i de fleste situasjoner og prosjektfaser. Du kan tegne og lese Revit tegninger og du synes IT systemer er et verktøy som gjør hverdagen enklere. Du kommuniserer like godt på norsk som engelsk på mail og i møter. Siden du innehar sertifikat for bil kommer du deg effektivt til alle ukens møter utenfor huset. Men du deler gjerne ditt brennende engasjement for VVS-faget blant kollegaer også. For sammen skaper vi mulighetene og framtiden!

Hva skal du gjøre?

  • Gjennomføring og deltakelse i forprosjektering
  • Detaljprosjektering og dokumentasjon av anlegg
  • Tverrfaglig samarbeid internt og eksternt
  • Oppfølging av kunde, entreprenør og leverandører
  • Faglig og økonomisk ansvarlig i prosjekter

Med dyktige medarbeidere og teknologi skaper vi bærekraftige og fremtidsrettede løsninger. AFRY er en av Nordens mest populære arbeidsgivere og hos oss tror vi på kraften av mangfold og samarbeid i og på tvers av prosjekter, fag, markeder og geografi. En blanding av personligheter og bakgrunner gjør oss sterkere, mer kreative og framgangsrike i markedet. Vi utfordrer, støtter og bringer frem det beste i hverandre. Balanse mellom arbeid og fritid er viktig og vi vil at du skal ha en velfungerende hverdag der du får tid til å bygge relasjoner, i og utenfor arbeidet.

Hos oss er det viktig at alle ansatte får videreutvikle seg. Vi tilbyr derfor tydelige karriereveier i AFRY.

Vårt mål er at du lærer like mye av oss, som vi kommer til å gjøre av deg.

Hos AFRY er vi alle engasjerte og tar eierskap til utfordringer. Vi oppmuntrer deg til å bli bedre på det du allerede er god på. Det er våre engasjerte medarbeidere som skaper vårt kreative og innovative miljø, der tanker og ideer drives fram.

Gjennom AFRYs aktive personalklubb fremmer vi vår kultur som bygger på engasjement og lagspill. Vi tilbyr mange fritidsaktiviteter med dedikerte kollegaer!

Vi tilbyr

  • Fastlønn med overtidsbetalt.
  • Fem ukers ferie samt fri med lønn i jul og påske.
  • Tilgang på leie av firmahytter.
  • Medlemskap i Nemitek.

Har du kommet så langt ned i teksten, synes vi du bør søke! Her er oppskriften:

Experis AS samarbeider med AFRY i rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser på vegne av dem. Registrer din CV og søk på stillingen med søknadstekst på www.experis.no

Frist: Snarest og innen 20. september?2020
Arbeidssted: Oslo
Tiltredelse: Etter avtale
Kontraktsform: Fast ansettelse

Vi svarer gjerne på spørsmål om stillingen eller hvordan det er å jobbe i AFRY:

Erik Skjørtvedt, mobil: +47 92 86 18 96 / Erik.Skjortvedt@no.experis.com eller
Anette Moen, mobil: +47 93 00 93 53 / Anette.Moen@no.experis.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: