Senior ingeniør Byggeteknikk

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med til sammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist19.01.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse som byggingeniør i en stilling hvor du er rådgiver innen konstruksjonsteknikk og sammen med våre kollegaer bidrar med å skape innovative løsninger, ta del i utfordrende og varierte oppdrag og har et overordnet ansvar i våre prosjekter. Du vil også få en sentral rolle i opplæring og videreutvikling av fag og kollegaer i et bredt, utfordrende og spennende byggeteknisk miljø. For denne rollen trenger du god teknisk kompetanse i tillegg til evne å stå på i et hektisk miljø. Er du vår nye Senioringeniør på byggeteknikk? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet. Sist, men ikke minst, har vi kjøpt opp det anerkjente arkitektkontoret Henning Larsen.

Bli en del av vår avdeling for bygg og spesialfag i Bergen

Som vår nye Senioringeniør blir du en del av et engasjert, tverrfaglig og dyktig team. Vi er 24 medarbeidere i avdelingen, fordelt på fagområdene byggeteknikk, bygningsfysikk og brannteknikk.

Du vil møte kollegaer med faglig engasjement som setter av tid til opplæring og faglig støtte. Vi legger til rette for at du som jobber hos oss skal føle mestring, trygghet og utvikling, både faglig og personlig. Vi er opptatt av en god balanse mellom arbeid og hjem, og tilrettelegger gjerne med hjemmekontor ved behov. Seksjonen, og Bergens-kontoret, har ulike sosiale tiltak og vi tilbyr blant annet fellestrening to ganger i uken.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Fagansvarlig RIB
 • Byggeteknisk prosjektering
 • BIM-prosjektering
 • Oppdragsledelse
 • Utføre analyser i modell
 • Mentor for yngre medarbeidere
 • Bidragsyter i et allerede godt sosialt arbeidsmiljø
 • kundeoppfølging

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Relevant Bachelor- eller Mastergrad utdanning/erfaring innen byggteknikk
 • Erfaring med Revit, BIM og analyseverktøy
 • Faglig engasjert og godt orientert om ny kunnskap og metodikk
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne

I denne rollen forventes det at du er ansvarsbevisst og fokusert på gode leveranser, selvstendig og har vilje og evne til tverrfaglig samarbeid og teamledelse.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: Søknader vurderes fortløpende og siste frist er 19.01.2020.

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne seksjonsleder Bygg John Kåre Bernås på telefon 402 44 029 eller epost john.kare.bernas@ramboll.no, eller Avdelingsleder Frode Bjørnsen på telefon 932 43 085.

Søk stilling

Vis flere stillinger: