Senior hydrogeolog

Sweco former fremtidens byer og samfunn. Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist02.02.2020

Er du vår nye hydrogeolog?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Problemstillinger knyttet til miljø, vann og vannressurser blir stadig viktigere i lys av klimaendringene. I Sweco satser vi hardt på å bygge opp ekspertise som kan dekke det økende behovet for å løse problemer som kommuner, statlige etater og privatpersoner må håndtere. Nå har du mulighet til å bli en verdifull del av en energisk og engasjert miljøavdeling, der du får ansvarsfulle oppgaver og mulighet til å påvirke fagmiljøet med kreative og bærekraftige løsninger.

Hos oss vil du utvikle deg. Sweco utfører et bredt spekter av prosjekter for offentlige og private oppdragsgivere. Du blir en viktig bidragsyter som prosjektleder, fagansvarlig eller faglig ressurs i våre oppdrag. Med engasjement, spisskompetanse og faglig trygghet vil du som senior rådgiver være en god støtte for teamet og til stor nytte når vi løser ulike grunnvannsrelaterte problemstillinger knyttet til bygge- og anleggsvirksomhet. Du tar ansvar og initiativ, deler kunnskap og er en god støttespiller for mindre erfarne kolleger. Du er opptatt av å utvikle deg faglig og å nå forretningsmessige mål. Du analyserer og vurderer informasjon grundig.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Rådgivning, prosjektering, prosjektledelse, og utredning innen grunnvann og forurensning i grunnen.
  • Du har ansvar for egne kunder, alene eller sammen med andre i Sweco.
  • Du har kundekontakt og bidrar aktivt til nysalg og mersalg av egne og andres tjenester.
  • Du løser sammensatte oppgaver og bidrar med kreative, bærekraftige, forretningsmessige løsninger i prosjekter og innenfor ditt fagområde.
  • Du bidrar til å få yngre medarbeidere inn i prosjekter, deler villig kunnskap og erfaring, og du går ikke av veien for å fungere som mentor.

Dette kan du

  • Du er utdannet hydrogeolog.
  • Du har minimum fem års relevant erfaring.
  • Du har god kompetanse i bruk av relevante IT-verktøy (f.eks. ArcGIS, Visual Modflow, Feflow, MIKE, osv.).

Kontaktpersoner:

Karel Grootjans

Gruppeleder Miljø Oslo

+47 465 82 503

Søk stilling

Vis flere stillinger: