Senior geotekniker

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist02.02.2020

Er du vår nye geotekniker?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco møter du et geo-miljø i full fart fremover, sterkt voksende og med masse potensial. Vi er i dag 20 geoteknikere på vårt Oslo-kontor. Vi har et godt arbeidsmiljø der vi støtter og oppmuntrer hverandre, og ved hjelp av din spisskompetanse hjelper du våre kunder frem til best mulige løsninger.

Hos oss vil du utvikle deg. Som senior geotekniker i Sweco har du en sentral rolle, og du har stor påvirkningskraft på miljøets utvikling og veivalg videre. Du vil veilede og støtte dine medarbeidere, samt være et viktig bidrag inn i en svært variert prosjektportefølje.

Din personlige utvikling og motivasjon er viktig for oss. I gruppen prioriterer vi trivsel og muligheter, og oppfordrer kontinuerlig hver enkelt for å ta nye steg fremover. Hos oss vil du ha kollegaer med et bredt spekter av bakgrunn og kompetanse som sammen skaper et sterkt fagmiljø.

Vi søker deg som tar ansvar og får ting til å skje. Du er god til å samarbeide og har godt humør, også i krevende situasjoner. Du er klar over egne begrensninger, men alltid interessert i å utvikle deg. I tillegg er du opptatt av kvalitet og er grundig og rasjonell i dine vurderinger.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Geoteknisk rådgivning og prosjektering
  • Skape og opprettholde gode kunderelasjoner og kundenettverk
  • Aktivt bidra til nysalg og mersalg av eget og andres område
  • Løse sammensatte oppgaver innenfor eget område i prosjekter, og bidra med kreative, bærekraftige, forretningsmessige løsninger.
  • Jobbe tverrfaglig i team sammensatt av mange forskjellige fag i prosjekter, løse sammensatte problemstillinger i samarbeid med andre fag, se helhetlige løsninger i sammenheng med bærekraft, økonomi og logistikk
  • Bidra til å få yngre medarbeidere inn i prosjekter, og mulig fungere som mentor. Drive aktivt med erfarings og kunnskapsdeling.

Dette kan du

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen geoteknikk.
  • Du har minst fem års relevant erfaring fra rådgiver, entreprenør, byggherre, eller offentlig sektor.

Kontaktpersoner:

Pernille Aas

Gruppeleder

+47 951 93 003

Søk stilling

Vis flere stillinger: