Senior Geotekniker

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap, med en årlig omsetning på rundt 15 MNOK. Vi er 14.500 medarbeidere i Nord-Europa og hvert år gjennomfører vi prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist15.01.2019

I Sweco er fremtiden på agendaen. Vi bygger ny infrastruktur, vannkraft, bygg og industri for myndigheter og private aktører, og vil ha flere gode krefter på laget.

Vi vet at du er flink

Den ene dagen er du ute og undersøker forholdene for store fyllingsdammer på høyfjellet. Den neste bidrar du med din spisskompetanse på et komplekst kaianlegg ved sjøen. Du er også involvert i tradisjonelle byggeprosjekter og store veiutbygginger på Vestlandet. Både på kontoret og ute på byggeplassen er du personen som stiller spørsmål, fordi du er lidenskapelig opptatt av faget ditt og tenker nytt. Du tar initiativ og er engasjert i prosjektene, fordi du er god på samarbeid og markedskontakt.

Vi ser gjerne at du har en mastergrad med fagkrets innen geoteknikk og fem års erfaring (rådgiver, entreprenør eller byggherre). Du snakker og skriver norsk, eller er i hvert fall godt i gang med å lære deg det.

I Sweco får du ansvar fra dag én

Du spiller en viktig rolle og bidrar til å utvikle fagmiljøet ved kontoret i Stavanger. Du jobber side om side med hyggelige kolleger, som er blant de beste på sitt felt. Som en del av Europas ledende rådgivende ingeniørselskap bygger du på kompetansen din både faglig og innen ledelse og prosjektarbeid om du ønsker det.

Søknader behandles fortløpende, men må være sendt til oss innen 15.01.2019.

Vi vil gjerne ha din CV eller linkedIn-profil. Du trenger ikke å laste opp et søknadsbrev, vi er mer interesserte i hva du svarer på spørsmålene i søknadskjemaet.

Kontaktpersoner:

Olav Ekkje

Gruppeleder

+47 917 00 036

olav.ekkje@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: