Senior elektrorådgiver, høyspent/lavspent og distribusjonsnett

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist16.08.2020

Vi søker erfaren og nyskapende elektrorådgiver

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Som vår nye senior elektrorådgiver vil du lede prosjektering av høyspent luftlinjer, lavspent og høyspent kabelanlegg i distribusjonsnettet, nettstasjonsanlegg, drift og vedlikehold av småkraftanlegg, og nettplanlegging og -analyser av rasjonell nettdrift. Du vil få en ny og viktig rolle ved elektroavdelingen i Stavanger, der du vil ta del i spennende og varierte prosjekter og samarbeide i et bredt tverrfaglig miljø med hyggelige og motiverende kolleger.

Hos oss vil du utvikle deg. Stillingen gir deg spillerom til å utvikle og bygge opp våre rådgivertjenester innen fagområdene høyspent/lavspent og distribusjonsnett i Stavanger-regionen. Som senior rådgiver er det naturlig for deg å ta ansvar og vise initiativ. Du er grundig, er god til å analysere informasjon og sørger for at vi leverer rett kvalitet til riktig tid og pris i prosjektene du leder. Du har fortsatt ambisjoner om å utvikle deg faglig, noe stillingen gir rik anledning til. Som fagressurs vil du også være en god støttespiller for mindre erfarne kolleger.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Du blir engasjert som prosjektleder i nye prosjekter, ombyggingsprosjekter og rehabiliteringsprosjekter.
  • Du leder og deltar i prosjektering, utredning og produksjon.
  • Du har ansvar for egne kunder, alene eller sammen med andre i Sweco.
  • Du har aktiv kundekontakt og bidrar til nysalg og mersalg.
  • Du løser sammensatt oppgaver innenfor eget område i prosjekter, og bidrar med kreative, bærekraftige og forretningsmessig gode løsninger.
  • Du bidrar til å få yngre medarbeidere inn i prosjekter og kan fungere som mentor.

Dette kan du

  • Du har en master eller bachelor innenfor relevante fag.
  • Du har minimum ti års relevant erfaring.
  • Du har prosjektledererfaring.
  • Du er en dreven bruker av relevante it-verktøy.

Søknader vurderes fortløpende.

Kontaktpersoner:

Alf Egil Skreå

Gruppeleder Elektro

+47 916 06 848

alfegil.skrea@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: