Senior Byggingeniør - Fagansvarlig

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeTroms og Finnmark
Søknadsfrist05.07.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse og erfaring innen konstruksjonsteknikk i en stilling hvor du blir fagansvarlig innen konstruksjonsteknikk i seksjonen Bygg og Tekniske systemer. For denne rollen trenger du engasjement og erfaring vedrørende prosjektering av bygningskonstruksjoner, samt lidenskap for å lede og bistå teamet med faglig ansvar og gode leveranser. Er du vår nye Senior Byggingeniør - Fagansvarlig? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Alta-avdeling

Som vår nye Senior Byggingeniør - Fagansvarlig blir du en del av et flerfaglig miljø, som dekker Areal- og samfunnsplanlegging, Vann og avløp, Samferdsel og Bygg og tekniske systemer. Vårt kontor består i dag av 37 gode kollegaer, hvorav vår seksjon teller 11 stk. Dine kollegaer på seksjonen består av prosjektledere, saksbehandlere byggsøk, godkjente takstmenn og konstruksjonsingeniører.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Byggteknisk prosjektering innen anlegg og bygg
  • Overordnet ansvar for faglig prosjektering
  • Ansvar og deltagelse i tverrfaglige prosjektering
  • Kvalitetssikring og kompetansehevning i seksjonen
  • Utarbeidelse og ansvar i tilbud
  • Kundekontakt og oppfølging av kunder

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Bachelor eller master innen konstruksjonsteknikk
  • Erfaring med BIM, AutoCad, Revit, Tekla, Robot, Fem-desing, m.m.
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også er selvstendig, lærevillig og trives med faglige utfordringer, evnen til å tenke tverrfaglig samt, gode kommunikasjonsegenskaper og evnen til godt samarbeid med kunder og kollegaer.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 5000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 05.07.2020. Vi gjør oppmerksom på at vi behandler søknader fortløpende.

Har du spørsmål?

Kontakt Bjørn Harald Høgmo, Seksjonsleder Bygg og Tekniske systemer, 41686211, bjorn.harald.hogmo@ramboll.no

Lars Kvernmo, Avdelingsleder Rambøll Alta, 95122847, lars.kvernmo@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: