Senior bruingeniør/Disiplinleder Bru

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeOslo, Trøndelag, Hordaland
StedOslo, Bergen eller Trondheim
Søknadsfrist28.11.2018

Vil du jobbe i et verdensledende rådgivermiljø innen brudesign? Vi har mange spennende prosjekter foran oss, og søker nå en Senior bruingeniør/Disiplinleder som er klar for nye utfordringer!

COWI er rangert som verdensledende innen brudesign, og via utallige prosjekter og utviklingsoppdrag har vi bygget opp vår unike brukompetanse. Vi er involvert i flere spennende prosjekter, og nye utfordrende bruprosjekter står for døren og vi ønsker derfor å styrke vårt fagmiljø.

DU ER FREMOVERLENT OG HAR BRED ERFARING FRA SAMFERDSELSPROSJEKTER

Vi søker deg som ønsker å videreutvikle deg som bruingeniør, og som har ambisjoner som disiplinleder for bruer i større bru- og samferdselsprosjekter. Du har solid faglig bakgrunn og erfaring, og vil bidra aktivt til at COWI opprettholder sin ledende posisjon og vinner de spennende oppdragene. Vi tilbyr deg ansvar som senior prosjektmedarbeider og/eller bru-disiplinleder i våre store tverrfaglige samferdselsoppdrag. Kundekontakt og oppfølging av økonomi og fremdrift vil også være aktuelle arbeidsoppgaver for deg. Det forventes også at du bidrar til samhandling og kompetansedeling i egen faggruppe og på tvers av kontorsteder. Vi ønsker at du aktivt tar del i COWIs fagnettverk både i Norge og internasjonalt.

Din kompetanse:

 • Bred erfaring med bruprosjektering og/eller erfaring som disiplinleder innen brukonstruksjoner i flerfaglige samferdselsprosjekt
 • Mastergrad/Sivilingeniør innen byggeteknikk med over 10 års arbeidserfaring
 • Gode teoretiske kunnskaper
 • Tverrfaglig forståelse

Dine egenskaper:

 • Du trives med å jobbe sammen med andre og evner å tilrettelegge for god samhandling
 • Du er forretningsorientert og evner å skape gode relasjoner med kunder, leverandører og kollegaer
 • Du deler aktivt kunnskap og erfaring med dine kolleger
 • Du har en ryddig og strukturert arbeidsmetodikk

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest spennende og komplekse samferdselsprosjekter i et sterkt og tverrfaglig fagmiljø innen effektive transportløsninger innen veg, bane, tunnel og bru. Innen brodesign er COWI verdensledende og setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss. Vi stiller vi opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere, prosjektledere og disiplinledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Arbeidssted: Oslo, Bergen eller Trondheim

Kontaktperson: Erik Sundet, esu@cowi.com, tlf: 415 64 897

Søk stilling

Vis flere stillinger: