Senior BREEAM-AP rådgiver

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist31.08.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse i en stilling hvor du får jobbe med spennende og miljøambisiøse prosjekter. For denne rollen trenger du minst 3 års erfaring innen bygg/ miljø sektoren, BREEAM-AP godkjent og bachelor/master. Er du vår nye senior BREEAM-AP rådgiver? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår seksjon for bygningsfysikk, energi og miljø

Som vår nye senior BREEAM-AP rådgiver blir du en del av vår seksjon som jobber med bygningsfysikk, energi og miljø. Vi er i vekst og utvider stadig vår produktportefølje. Vi søker nå ny senior BREEAM-AP rågiver til å jobbe med spennende, miljøambisiøse prosjekter, og være en del av et nyopprettet fagmiljø på vårt kontor. Vi jobber med mange ulike typer bygg i alt fra tidligfase, konsept og idè-utvikling til ferdigstilte bygg. Vi samarbeider med mange ulike fag på tvers av kontorer i Norge med vårt nasjonale fagnettverk og på tvers av landegrenser med vårt Sustainable Buildings Network. Som senior BREEAM-AP rågiver vil du blant annet jobbe med ulike typer miljøambisiøse prosjekt, hovedsakelig i Bergen, men også på tvers av landet. Dine hovedoppgaver vil være å følge opp BREEAM-prosjekter enten som BREEAM-NOR AP og/eller som BREEAM-NOR Assessor. Du vil også kunne jobbe med bygningsfysikk, energi og miljøoppfølging i andre prosjekter og, i samarbeid med mange andre fag, komme frem til de beste løsningene for å oppnå ønsket BREEAM sertifisering og miljøambisjon.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Materialvurderinger og research av alternativer
 • Befaring på byggeplassen for å sikre miljøvennlig og fossilfri byggeplass
 • Oppdragsledelse og fagansvar
 • Markedsarbeid som kundemøter, presentasjoner, tilbudsarbeid og fagutvikling
 • Oppgaver innen sirkulærøkonomi i byggeprosjekter
 • Være med å utvikle fagnettverket

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din er en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Minst 3 års erfaring
 • BREAM-AP godkjent
 • Bygg eller miljøteknisk bakgrunn
 • Erfaring med BREEAM prosjekter
 • Erfaring fra konsulentbransjen, entreprenørbransjen, FOU eller fra en byggherreorganisasjon
 • Evne til å ta helhetlig ansvar og samarbeide med andre
 • Evne til å tenke strategisk og mersalg i møte med kunden
 • Faglig tyngde og integritet innen miljø i byggeprosjekter
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også vil være med i frontlinjen og høyne miljøambisjonene til våre kunder.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 31.08.2020. Vi gjør oppmerksom på at søknader behandles fortløpende.

Har du spørsmål?

Kontakt Seksjonsleder Ragnhild Soldal Sjøholt tlf: 97 16 58 39 mail: ragnhild.sjoholt@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: