Senior arealplanlegger

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, med etterspurt kompetanse og som er engasjert i kundenes prosjekter.

Firma Sweco Norge
FylkeVest-Agder
Søknadsfrist18.11.2018

Sweco Kristiansand er en arbeidsplass med lange tradisjoner, sterk lokal forankring og et ekte engasjement for lokalmiljøet. Her vil du vil du finne deg lett til rette blant faglig sterke, sosiale og hyggelige kolleger som legger vekt på ansvarlighet, kompetanse, lagspill og gode relasjoner.

I Kristiansand er vi 60 meget dyktige medarbeidere med allsidig kompetanse innen prosjektledelse, prosjekteringsledelse, byggeledelse, HMS/SHA, dam/kraftverk/flom, byggeteknikk, uavhengig kontroll, brann, bygningsfysikk, miljø, takst/tilstand, FDVU, vei, VA og arealplanlegging. Kundene er industri, vannkraft, private utbyggere, entreprenører og offentlig sektor. Vi har også kontor i Grimstad.

Sweco er involvert i en rekke store og små prosjekter innen infrastruktur, bygg og industri for myndigheter og private aktører, og flere skal settes i gang de nærmeste årene. Vi ser store muligheter for å sikre flere oppdrag der vi kan bidra til å forme fremtidens byer og samfunn.

Vi har satt oss høye mål om å bygge et vinnerlag med Sørlandets dyktigste og mest kundenære infrastrukturmiljø. Vi ønsker å styrke og utvide fagmiljøet innen arealplan slik at vi i enda større grad kan bidra til en fremtidsrettet og bærekraftig byutvikling.

Nå søker vi en ny kollega som kan ta rollen som prosjektleder og disiplinansvarlig for spennende mulighetsstudier og planoppdrag og bringe oss nærmere målene våre.

Stillingsbeskrivelse:

Som senior arealplanlegger i Sweco vil du hver dag arbeide for å skape gode rammer for menneskers liv. Du vil søke miljøeffektive og bærekraftige løsninger som svarer på fremtidens utfordringer for et godt og levende samfunn. I tett samspill mellom tilgrensende faggrupper innen byutvikling, plan, prosess, landskap, overvannshåndtering, miljø og forurensing, trafikk, mobilitet og gateutforming vil du bidra til at vi når målet vårt om å være den mest respekterte rådgiveren.

DIN BAKGRUNN

  • Du er arealplanlegger med minst fem års erfaring fra relevant virksomhet.

DINE EGENSKAPER

  • Du er initiativrik, selvstendig og opptatt av å skape resultater.
  • Du har lidenskap for faget ditt.
  • Du er dyktig til å bygge gode relasjoner og samarbeide.
  • Du snakker og skriver godt norsk

DETTE KAN VI TILBY

  • Mulighet for å utvikle deg som leder i et stort tverrfaglig miljø med kunnskapsrike medarbeidere.
  • Store utviklingsmuligheter innen fag, ledelse og prosjektarbeid.
  • Ansvarsfulle oppgaver i spennende prosjekter og stor variasjon i prosjektporteføljen.
  • Et tverrfaglig miljø med korte beslutningslinjer og kompetente ledere.
  • Et hyggelig, fleksibelt og inspirerende arbeidsmiljø, der vi har det gøy på jobben og ofte er sosiale utenfor kontoret.

Søknader vurderes fortløpende, så ikke vent med å søke!

Kontaktpersoner:

Jon Olav Upsal

Gruppeleder

+47 924 42 753

Jon.Olav.Upsal@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: