Senior arealplanlegger samferdsel

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll
FylkeVestfold, Buskerud, Oslo
StedOslo, Drammen eller Tønsberg
Søknadsfrist20.01.2019

Rambølls planmiljø er i vekst og trenger stadig flere medarbeidere. Hos oss blir du del av et komplett tverrfaglig rådgivermiljø med ekspertise i verdensklasse. Vi holder et høyt tempo og har et sterkt fagmiljø med mange unge og engasjerte medarbeidere med variert bakgrunn. Vår Planavdeling er engasjert i mange krevende prosjekter innen:

  • Byplanlegging,
  • Infrastrukturplanlegging,
  • Områdeutvikling og
  • Utredningsarbeid innen miljø, areal og transport

På grunn av stor tilgang på nye prosjekter innen samferdsel trenger vi flere erfarne planleggere som har erfaring med planlegging av vei og bane. Arbeidssted er Oslo, Drammen eller Tønsberg.

Om stillingen
Stillingen retter seg inn mot å dekke faget arealplanlegging i større og mindre samferdselsprosjekter, med utarbeidelse av kommunedelplaner og reguleringsplaner. En hovedoppgave er å ta rollen som fagansvarlig eller disiplinleder for plan. Typisk oppgave blir å lede planarbeidet sammen med erfarne rådgivere som kan prosjektere vei og bane, samt eksperter innenfor andre fag. I mellomstore og små samferdselsprosjekter innebærer stillingen å være prosjektleder, mens de store prosjektene har egen prosjektleder.

Hvem vi søker

Vi ønsker oss en søknad fra deg som har minst fem års erfaring og kompetanse på arealplanlegging i samferdselsprosjekter, liker høyt tempo og har grunnleggende forretningsforståelse. Inngående kjennskap til utarbeidelse og behandling av arealplaner er en forutsetning. Du må ha høyere utdanning fra høgskole eller universitet. Erfaring med ledelse av prosjektarbeid vil bli vektlagt. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Evne til samarbeid med kunder og kollegaer
  • Faglig tyngde og integritet innen arealplanlegging
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker! Kandidater vil bli løpende vurdert.

Ta gjerne kontakt med Avdelingsleder Lars Syrstad, e-post: lars.syrstad@ramboll.no, tlf 932 43 034 dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Søk stilling

Vis flere stillinger: