Selger

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeVestfold og Telemark
StedTønsberg
Søknadsfrist23.08.2020

Spennende salgsjobb i voksende rådgiverselskap

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco Asset Management & IT er en divisjon i Sweco som utvikler og drifter en rekke IT-systemer for våre kunder. I Norge er Sweco Asset Management & IT representert ved Sweco Pavement Consultants AS i Tønsberg, som er et datterselskap under Sweco Danmark A/S.

Vår hovedvirksomhet er rådgivning til norske kommuner og fylker knyttet til digitalisering av veiforvaltning, Road Asset Management og driftsoppgaver knyttet til kommunalteknikk. Våre dyktige fagfolk hjelper kundene med å optimalisere forvaltning, drift og vedlikehold på veinettet og grønne områder gjennom digitalisering og rådgivning.

Vi er i dag ti ansatte i Norge, og har mål om å vokse. Nå ser vi etter en initiativrik og stabil selger som kan drive oppsøkende salg over hele landet og bistå med å øke kundemassen betydelig. Du må regne med en god del reising, normalt mellom 60 og 80 reisedøgn i året.

Hos oss vil du utvikle deg. Beslutningstakerne du vil møte er hovedsakelig kommunale og fylkeskommunale ledere. Salgsprosessene kan være krevende og ta lang tid, så det er viktig at du er tålmodig, jobber systematisk og kommuniserer effektivt. En viktig del av jobben din er å gjøre virksomheten vår kjent og sette avdelingen på kartet. Du vil få mulighet til å gjøre oss synlige på messer og i fagfora. Stillingen gir deg spillerom til å utvikle forretningen, og alle gode initiativ blir høyt verdsatt.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Du driver oppsøkende salg av våre IT-systemer og tilknyttet rådgiverhjelp til potensielle nye kunder.
  • Du driver mersalg til eksisterende kunder.
  • Du deltar på messer og fagfora for å skape positiv oppmerksomhet rundt avdelingen.
  • Du gjennomfører markedsanalyser som vil danne grunnlag for videre utvikling av programvare og tjenester.

Dette kan du

  • Du har minimum fem års erfaring med salg/kundepleie. Erfaring med oppsøkende salg er ikke et krav.
  • Kjennskap til kommunalteknikk kan være en fordel.
  • Du har en viss teknisk interesse og får fort forståelse for nye produkter.
  • Du er god til å skape resultater.

Søknader vurderes fortløpende.

Kontaktpersoner:

Hans Eivind Aase

Daglig leder

+47 916 02 122

hanseivind.aase@sweco.dk

Søk stilling

Vis flere stillinger: