Selger / Prosjektleder

Brani er en asfaltentreprenør med 22 ansatte som har hatt betydelig vekst igjennom 3,5 år. Vårt nedslagsfelt er nedre Buskerud, nordre Vestfold , Akershus og Oslo. Vi har lokaler på Lierskogen i Lier. Det vil i løpet av 2020 bli etablert egen asfaltfabrikk i Modum kommune. Vi ønsker ansatte som deler våre visjoner om høy kvalitet, sterk integritet og høy utvikling fremover. Brani har ambisjoner om videre vekst. Vi ønsker å være en fremoverlent pådriver i en hektisk bransje.

Firma Brani Asfalt
FylkeViken
StedLierskogen
Søknadsfristsnarest

Brani Asfalt søker salgsorientert prosjektleder

Brani vil i løpet av sommeren 2020 etablere ny asfaltfabrikk i Modum kommune. I den forbindelse har vi behov for en salgsorientert prosjektleder som ønsker å være med oss inn i en spennende fremtid.

Vi søker deg som:

  • Har erfarring fra asfaltbransjen eller annen relevant erfaring.
  • Er salg og løsningsorientert og trives med å skape resultater.
  • Primært jobbet som prosjektleder.
  • Erfaring fra kommunale – og statlige kontrakter.

En viktig del av arbeidet er salg og kundeoppfølging i forbindelse med prosjektene, der forventninger blir møtt og kommunisert til operasjonen. Forståelse for anbud, kalkulasjon og kontraktsarbeid er en forutsetning.

Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø med gode rutiner, nytt utstyr og fremoverlent holdning.

Gode lønnsbetingelser og bonusordning.

For spørsmål om stillingen kontakt daglig leder i Brani, Per-Kristian Arentz-Nilsen på tlf 47 46 22 68 eller e-post per@brani.no. Alternativt kan Rådgiver i Promiso Sørøst AS, Bjørn Even Stabæk kontaktes på tlf 95 52 42 60 eller på e-post bes@promiso.no.

Søk stilling

Vis flere stillinger: