Seksjonssjef offentlige formålsbygg

ÅF Advansia er ledende i Norge innen prosjekt- og byggeledelse av store, komplekse landbaserte bygg- og anleggsprosjekter. Vi er i dag 280 ansatte, de fleste med mastergrad innen bygg/tekniske fag. Våre medarbeidere jobber i team som representant for offentlige byggherrer i roller som prosjektledere og byggeledere. Vi har gjennom mange år videreutviklet vårt kvalitetssystem med utgangspunkt i praktisk erfaring fra prosjektene, og er sertifisert iht. ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. Bærekraft, miljø og sikkerhet blir høyt prioritert. Vår siste medarbeiderundersøkelse bekrefter at du vil få høyt motiverte kolleger som opplever at de får brukt sin kompetanse og som ser at de får gode muligheter for videreutvikling i et positivt og faglig sterkt arbeidsmiljø.

For tiden bidrar vi i prosjekter som Kampflybasen Ørlandet, OSL-T2, utbyggingen av Campus Ås, nytt Munch-museum, Nye Deichmanske hovedbibliotek, rehabilitering av Stortinget, rehabilitering av Norges Idrettshøyskole, samt flere idrettsbygg, skoler og omsorgsbygg.

FirmaÅF Advansia
FylkeOslo
StedLysaker/Oslo
Søknadsfrist14.12.2016

Innenfor bygg- og eiendomsmarkedet har vi i dag tung kompetanse innen offentlig sektor. Vi skal videreutvikle denne kompetansen samtidig som vi skal opprettholde vår posisjon som en av bransjens viktigste leverandør av PA-tjenester til undervisnings- og omsorgssektoren. For å lykkes med dette ønsker vi deg med på laget som seksjonssjef for skoler og omsorgsbygg.

Som seksjonssjef får du totalansvar for din seksjon. Du vil samarbeide tett med ledere for øvrige markedsområder, seksjoner og støttefunksjoner med fokus på å nå felles mål for ÅF Advansia. Du vil i en oppbyggingsfase ha en todelt rolle som innebærer ansvar for både salg (offentlige anbudskonkurranser) og forretningsutvikling mot offentlige byggherrer som Undervisningsbygg, Omsorgsbygg, Boligbygg, fylkeskommuner og kommuner. I tillegg vil du være oppdragsansvarlig for egne prosjekter inklusive ansvar for ressursstyring og personalledelse.

Ansvar som seksjonssjef:

 • Etablere mål for seksjonen innenfor ditt markedsområde
 • Etablere og implementere strategier for å nå målene
 • Resultatansvar for seksjonen
 • Kundeoppfølging og tilbudsarbeid
 • Ansvar for seksjonens prosjektportefølje inklusive rollen som oppdragsansvarlig/prosjektleder for enkelte prosjekter i en oppbyggingsfase
 • Personalledelse og ressursstyring

Hvem er du?

Vi søker engasjerte kollegaer som ønsker å bidra i videre utvikling av ÅF Advansia, slik at vi kan løse våre kunders behov stadig bedre. Du trives i team, samarbeider godt og spiller andre (leverandører/utførende) gode. Du kommuniserer tydelig på norsk, både muntlig og skriftlig, arbeider systematisk og løsningsorientert og er en selvstendig pådriver i prosjektene. Du må i tillegg ha følgende kompetanse:

 • Sterk på forretningsutvikling gjennom tett kundekontakt og god relasjonsbygging – du har oppnådd gode resultater
 • Erfaring med prosjektledelse fra offentlige byggeprosjekter, inklusive overordnet kontraktstyring, risikostyring og/eller fremdriftsplanlegging
 • Erfaring med å lede og utvikle motiverte medarbeidere og team med høy kompetanse og engasjement
 • Minimum 10 års erfaring fra byggherre, entreprenør eller et rådgivningsmiljø, og gjennom dette ha etablert et godt nettverk innen offentlig sektor på Østlandet
 • Master/Bachelor innen bygg/anlegg

Vi tilbyr

Vi søker deg som ønsker å bidra i videre utvikling av ÅF så vi kan løse våre kunders behov stadig bedre.

Vi kan tilby deg utviklingsmuligheter på en arbeidsplass med høyt motiverte og dyktige kolleger, spennende prosjekter og utfordrende arbeidsoppgaver.

Om selskapet

ÅF er et ingeniør- og konsulentselskap med oppdrag innen energi, industri og infrastruktur. Vi har siden 1895 bidratt til våre kunders utvikling og fremgang. Gjennom å kombinere ulike teknologiområder og kompetanser skaper vi lønnsomme, innovative og bærekraftige løsninger for en bedre fremtid. Vår base er i Europa men vår virksomhet og våre kunder finnes i hele verden.

ÅF - Innovation by experience.

Søk på stillingen her

Kontaktinformasjon

Hilde Bohinen
Hilde.Bohinen@afconsult.com

Vis flere stillinger: