Seksjonsleder VVS

AFRY Norge er en ingeniør- og arkitektvirksomhet innenfor bygg, infrastruktur, energi og industri. Tjenesteområdene inkluderer rådgivning innen prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjektering, arkitektur, lysdesign og digitale løsninger. Selskapet har over 800 ansatte med kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Molde, Ålesund, Lillestrøm og Sandefjord.

Selskapet er en del av det svenske AFRY-konsernet, som er ledende innen ingeniør, design og rådgivningstjenester. Selskapet utvikler fremtidsrettede, bærekraftige løsninger gjennom dyktige mennesker og teknologi. Med mer enn 17.000 dedikerte eksperter internasjonalt arbeider AFRY for å realisere verdier til kunder og samfunnet innen infrastruktur, industri og energi.

Making Future.

Firma AFRY Norge
FylkeViken
StedLillestrøm
Søknadsfrist15.02.2020

Som seksjonsleder hos oss får du en stilling med stor variasjon. Du vil få tilgang til et bredt nettverk av kontakter, samt kunderelasjoner, der du er ansvarlig for å oppnå vellykkede og bærekraftige forretninger. Du blir ansvarlig for gruppens virksomhet, handlingsplaner, lønnsomhet, personell og kompetanseutvikling. Din lederrolle kombineres med arbeid i prosjekt. Du rapporterer til avdelingsleder for VVS og inngår i avdelingens ledergruppe. Du vil ha god støtte i din lederposisjon, men også en stor frihet til å utøve lederskapet og forme gruppen slik du ønsker.

VVS-avdelingen i AFRY består av 4 seksjoner hvor 1 av seksjonene er lokalisert på vårt kontor i Lillestrøm. Totalt er vi 45 dyktige og kompetente medarbeidere som hovedsakelig jobber med prosjektering og rådgiving for offentlige og private oppdragsgivere på Østlandet. Seksjonen på Lillestrøm består av 11 ansatte pt. Vi er i sterk vekst og fremgang og satsingen innenfor energi og klimateknikk er et sentralt fokusområde for selskapet. Vi søker derfor etter en dyktige og engasjerte seksjonsleder som ønsker å være med på vår videre utvikling og vekst.

Hvem er du?

  • Vi søker deg som brenner for kunderelasjoner, ledelse og har et engasjement for å utvikle seksjonens tjenester videre.
  • Du har relevant utdannelse fra høyskole eller universitet og flere års erfaring fra VVS-bransjen. Du har god kjennskap til bygge- og infrastrukturprosjekter og vi ser gjerne at du har et etablert nettverk i bransjen.
  • Du har erfaring som leder, enten som sjef eller oppdragsleder. Du skal utfordre, støtte og bringe frem det beste i dine medarbeidere. Samtidig skal du være en lagspiller som trives med å dele kunnskap og erfaringer.
  • Du er sosial og kommunikativ og ser vekten av å forvalte gode relasjoner, internt som eksternt. Du er behersker både norsk godt skriftlig og muntlig.
  • Du trives i et dynamisk miljø der du er med på å skape muligheter, for deg selv, dine medarbeidere og for virksomheten.

Vi tilbyr deg

Med dyktige medarbeidere og teknologi skaper vi bærekraftige og fremtidsrettede løsninger. AFRY er en av Nordens mest populære arbeidsgivere og hos oss tror vi på kraften av mangfold og samarbeid i og på tvers av prosjekter, fag, markeder og geografi. En blanding av personligheter og bakgrunner gjør oss sterkere, mer kreative og framgangsrike i markedet. Vi utfordrer, støtter og bringer frem det beste i hverandre. Balanse mellom arbeid og fritid er viktig og vi vil at du skal ha en velfungerende hverdag der du får tid til å bygge relasjoner, i og utenfor arbeidet.

Hos oss er det viktig at alle ansatte får videreutvikle seg. Vi tilbyr derfor tydelige karriereveier, og som leder vil du tre inn i vårt lederutviklingsprogram. Vårt mål er at du lærer deg like mye av oss, som vi kommer til å gjøre av deg.

Hos AFRY er vi alle engasjerte og tar eierskap til utfordringer. Vi oppmuntrer deg til å bli bedre på det du allerede er god på. Det er våre engasjerte medarbeidere som skaper vår kreative og innovative miljø, der tanker og ideer drives fram.

Gjennom AFRYs aktive personalklubb fremmer vi vår kultur som bygger på engasjement og lagspill. Vi tilbyr mange fritidsaktiviteter med dedikerte kollegaer!

Rekrutteringsprosessen skjer løpende, så vent ikke med å sende inn din søknad. Vi ser fram til å høre fra deg!

Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til avdelingsleder Hallstein Ødegård på tlf +4790825515

Søk stilling

Vis flere stillinger: