Seksjonsleder vei

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

Firma Multiconsult
FylkeOslo
Søknadsfrist12.01.2020

Har du erfaring med veiplanlegging og gode lederegenskaper, eller har du en lederspire i magen?
Vår solide kompetanse, kapasitet og pågangsmot har gitt oss de største og mest spennende prosjektene i hele landet. Vi er rigget for store satsninger og en rivende utvikling. Er du klar for å ta rollen som leder for seksjon Vei og sammen med oss bidra til at seksjonen når nye høyder?

FÅ EN SPENNENDE OG UTFORDRENDE ARBEIDSHVERDAG I MULTICONSULT

I dag jobber våre rådgivere med prosjekter som blant annet Fornebubanen, Sykkelprosjektet i Oslo, Fv. 109 i Østfold, Rv.3/Rv.25 ved Elverum og Intercity Østfold. Vår prosjektportefølje gir oss en unik mulighet til å hele tiden utvikle oss og være kompetanseledende. Som leder for seksjon Vei vil du bidra til at vi vinner flere av disse prosjektene i fremtiden og du vil eie etterspurte nøkkelressurser med vinner-CVer.

Seksjonen er i stadig vekst i et samferdselsmarked som gir oss mange og interessante utviklingsmuligheter. Kundene våre utfordrer oss på nye arbeidsmetoder med samtidig prosjektering og høy grad av digitalisering. Nye oppdragsmuligheter står i kø og vil kreve mye av oss. Vil du være med på denne spennende reisen? Vårt brennende engasjement for faget gir oss en viktig stemme i bransjen og gode utviklingsmuligheter for oss alle!
Som leder for seksjon Vei vil du få lederansvar for 15 kompetente og engasjerte rådgivere som gleder seg til å ønske deg velkommen!

Relevante arbeidsoppgaver vil være:

 • Lede og styre seksjonen slik at den når de mål som er definert
 • Sikre at seksjonen har riktig bemanning og kompetanse ved å ivareta målrettet rekruttering og kompetanseutvikling
 • Delta i markedsføring og tilbudsarbeid
 • Utøve operativ personalledelse for medarbeiderne i seksjonen i tråd med Multiconsults verdier

Hvem er du?

Vi ser etter deg som har utdannelse som ingeniør eller sivilingeniør, med minst 5 års erfaring som rådgiver, entreprenør, byggherre eller med annen relevant bakgrunn. Vi vektlegger din interesse for å utvikle mennesker, faglige kvalitet, fokus på samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap. Du er god til å skape relasjoner, bygge nettverk og generere de gode prosjektmulighetene for Multiconsult. For å lykkes i stillingen er det behov for gode kommunikasjonsevner, forretningsforståelse og høy gjennomføringsevne.

Videre er det en fordel at du har:

 • Relevant kompetanse både innen samferdsel og ledelse
 • Erfaring fra kunnskaps- og oppdragsbasert virksomhet og med det forståelse for relevante arbeidsprosesser
 • God skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk

Vi tilbyr

 • Spennende og langsiktige karrieremuligheter
 • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeidere, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte gruppetilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer.
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
 • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
 • Firmahytter rundt omkring i hele landet

Som seksjonsleder er du en del av ledergruppen for avdeling Vei og en del av utvidet ledergruppe i forretningsenheten Samferdsel.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med avdelingsleder Stein Christiansen tlf: 995 15 504

Søk stilling

Vis flere stillinger: