Seksjonsleder Veg

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll
FylkeHordaland
StedFyllingsdalen
Søknadsfrist23.06.2019

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse i en stilling hvor du får jobbe med noen av Norges mest spennende vegprosjekter. For denne rollen trenger du erfaring fra vegfaget og et ønske om å bidra til utviklingen av både faget og seksjonen. Er du vår nye Seksjonsleder Veg? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Areal- og samferdselsavdeling

Som vår nye Seksjonsleder Veg blir du en del av vårt vegmiljø i Bergen. Som seksjonsleder er du ansvarlig for å ivareta videreutvikling av seksjonen i henhold til strategi, verdier og fokusområder. I tillegg er rollen sentral i å sikre god oppdragsgjennomføring, sørge for kvalifisert bemanning på våre oppdrag, samt sikre faglig utvikling av egne medarbeidere. Det er en operativ lederrolle, så det må påregnes deltagelse i prosjekter både internt og ute hos kunde samtidig med lederansvaret

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Personalansvar
  • Oppdragsleder og fagansvarlig for de fag som hører inn under seksjonen
  • Markedsarbeid mot kunder
  • Ansvar for prosjektsikring og rapportering i seksjonen
  • Samarbeid på tvers med andre avdelinger i Rambøll
  • Trivsel og godt arbeidsmiljø blant medarbeiderne

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne er vår viktigste ressurs, og en faglig utvikling er en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Sivilingeniør eller ingeniør med noen års ledererfaring, eventuelt minimum 5 års bransjeerfaring fra rådgiver, oppdragsgiver eller entreprenør innen vegfaget
  • Resultatorientert, strukturert og målrettet
  • Markeds- og forretningsorientert
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også er en positiv og samarbeidsorientert person som ønsker å bidra til vekst og utvikling hos dine medarbeidere. Rett person har tro på teamarbeid og ønsker å være en bidragsyter til et godt arbeidsmiljø.

Velkommen til vår samferdselsdivisjon

Rambølls 3000 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 23.06.2019. Vi vil kalle inn aktuelle kandidater til intervju fortløpende.

Har du spørsmål?
Kontakt Ole Johan Sæverås, Avdelingsleder Bergen, på telefon 97675793, e-post: ole.johan.saveras@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: